Arjantinle Bağlantı..
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------Benim peder gidecek hacı muhtemelen ramazan sonu inek getirecek :)
İsteyene inek atkı latin karı da getirtebilirim:D hambaliyeyli koyarım ama:p

-----------------------------Forza Livorno'yu istiyorum :|
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------Benim peder gidecek hacı muhtemelen ramazan sonu inek getirecek :)
İsteyene inek atkı latin karı da getirtebilirim:D hambaliyeyli koyarım ama:p

-----------------------------ben 1 tane alayım hacım :D
-
ugur0 bunu yazdı:
-----------------------------
kopekmi getirtcen la banada getirsin birisi(=
off Arjantin Dogo dimi mükemmel bir köpek..dimdik duruşu felan yek kelimeyle süper -

bu ineği kessem kasap zinciri kurarım walla
-
jayde bunu yazdı:
bu ineği kessem kasap zinciri kurarım walla
-----------------------------yakında çiftliğini kuracağız inş.
Çiftleşme videolarını paylaşırım:D
günde 2 kg et yapıyo bu hayvan azmanı:D edelelere bak steroit pompalamışlar resmen:D
ha etide normal etten %30-40 daha pahalıdır öyle kasapta fln bulamazsınız oteller ve özel mekanlarda tüketilir [reklam mahiyetinde]
-
Boca atkisinin Turkiyede de bulabilirsin haci.Ben var birkactane.Bu ara bende Livorno atkisi ariyorum.Malum bu hafta Adana Demirspor - Livorno dostluk maci var Adana'da :)
Arjantinde JCEM(Juan Carlos Escobar Montaya) cok samimi bi arkadasim var Bocali :) ama tribundergi , solacik , forzalivorno.org a falan bakarsan Boca atkisi bulabilirsin.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Boca atkisinin Turkiyede de bulabilirsin haci.Ben var birkactane.Bu ara bende Livorno atkisi ariyorum.Malum bu hafta Adana Demirspor - Livorno dostluk maci var Adana'da :)
Arjantinde JCEM(Juan Carlos Escobar Montaya) cok samimi bi arkadasim var Bocali :) ama tribundergi , solacik , forzalivorno.org a falan bakarsan Boca atkisi bulabilirsin.
-----------------------------yok hocam baktım bulamıyorum.. olanlarda satılmış.. en son bir tane buldum o da orjinal boca deildi... sende varsa talibim hani ? :D
-
ugur0 bunu yazdı:
kopekmi getirtcen la banada getirsin birisi(=
-----------------------------köpek isteyen varsa ayarlarım.Kardesım öle inek için de gıtmek cok sacma artık tum ırkları bulabılıyorsun.Getirmemeini yasal ytuzuklerı cok fazla.Daha önce bu işle uğramasmadıysanız bosuna gırısmeyın derım.
-
ineklern resmi yok hacı...