folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Ark Ankarada Degişik Pc Aksesuarı Arıorum

Ark Ankarada Degişik Pc Aksesuarı Arıorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    okul
    okul's avatar
    Erkek
    ark ank bulunan degişik kasa mause klavye vb degişik ilginc aksesuar arıorum yardımcı olursanız sevinirim

medebiyet acmaksa bütün bedeni ozzman hayvanlar bizden daha medeni ANTİTAHRİBAT
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    okul
    okul's avatar
    Erkek

eee yok mu böle seylerın satıldıgı yelreı bilen ilginc pc aksesuarları satan yer bilen ank söleyebilir mi

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek
    Ben ankaradayım ama oyle bı yer bılemıyorum...

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    okul
    okul's avatar
    Erkek
    ya olmadı bana kasayı modifiye etmeyı tam her seyıyle acıklayacak var mı  yani alınak magzemelerı söleyecek (sıvı sogutması fanı vb)   simdi bana alcak seylerı tek tek söleyip nası toparalyacagımı anlatırmsınız sitedede arrtımda ince ayrıntılsını bulamadım  simdi söle abartılı bise oslun neonsogutma fan herseyi olsun siz anlatın ben yapım yardım ederseniz sevinirim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    okul
    okul's avatar
    Erkek
    cevap yok mu :(

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    abi istanbulla gel tren ile .. sonra kadikoye git.. modifiyeli kasalar.. var.. onlardan al bıtane yalnız fıyatlar 200 250 degısıyor.. ısteklerıne gore... ankarada hemi kazık yersin.) kazık yedıqın parayıda yola verıyon ama.. olsun deger..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    okul
    okul's avatar
    Erkek
    kardes ist babam süreklı gidio toplantıları için o zaman öle yapım ist alım 250 300 sorun deil kardes söle adam gibi olsunda yeterkı saol kardes

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=Listele&No=46
    al sana sıradışı ürünler
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gecelerisarankorku
    gecelerisarankorku's avatar
    Erkek
    ben normal bi kasa alıp onu ustama yaptırmıstım gayet guzel oldu istersen sanada yardımcı olabılırız

Karayollarında degil senin kollarında ölmeyi tercih ederim!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    okul
    okul's avatar
    Erkek
    kardes oda olur yaptıralım kardes ben istedigim türü sölim magzemsını alım usatalık payaınıda verım ücret olarak yaptıralım

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    kardeşim arızamısın postundan sonra cevap yokmu diye yazıyorsun, sabretmeyi öğren bilen gören yazar zaten.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
Toplam Hit: 2186 Toplam Mesaj: 13