Ark Bi Yol Gösterin İdda Büyük
-
kardesler bi durum var simdi benim bi dayım var bi okulda müdür işte nese ark var onlarda pc cok anlıoz die dayıma havalanıoalr bide sitelri var dayımla baya büyük bise ugrana iddaya girdik o siteiy hacklemem lazım yani site su www.muallimiz.biz işte dayıma artislik yapanların sitesi bu bu siteyi nası hacklerım veya siz bise yapabilrimsiniz bi yol gösterin yardım edenden etmeyendn alalh razı olsun iyi gecler acil cevap beklıom hem idda gider hemde dayıma rezil olurum ondan bi uyol gösterin nolur iyi geceler
-
s..kemyeceğin g..tüün üstüne çıkmayacan :D
-
Soru:Bana su siteyi hacklermisiniz/hacklememize yardım edermisiniz/nasıl hackleniyor söylermisiniz?
Cevap:Isimiz gücümüz yok 30 bin küsür üyenin intikamini mi alacaz teker teker kardesim insafli olun,Siparis üstüne hack yapmioruz..
:| -
hele nikten felan belli oluor dayının müdür oldğu :P :| şaka bi yana bu scriptlerin güvenlik sitelerinde editör açıkları,sql açıkları felan çıkıyor bol bol.. bilen arkadaşlar versiyonun söylerse sana bakarsın...
-
bir laf vardır argoda o muthis kufur lugatımızda" yiyemiyecegin ya....ın altına yatmıyacan"
-
ben siteyi hacleyin mi dedim yol gösterin dedim göstermeyecekseniz bise yazmsınız olur biter illa bi dalga gececnız illa bi bise yapacanız sizinde işniz düser bi gün birinede oda siznle böle dalga gecınce görürsünüz hemde zor drumdaysanız ne hale gelıonuz görürsünüz nese yardım edecek yok herlde iyi gecler
-
çok saçma a.q .. bebe zaten lamermiş php-nuke kurmuş git biraz çabala kendin hackle burdaki muridleri kızdırma :P
-
okul bunu yazdı:
-----------------------------
ben siteyi hacleyin mi dedim yol gösterin dedim göstermeyecekseniz bise yazmsınız olur biter illa bi dalga gececnız illa bi bise yapacanız sizinde işniz düser bi gün birinede oda siznle böle dalga gecınce görürsünüz hemde zor drumdaysanız ne hale gelıonuz görürsünüz nese yardım edecek yok herlde iyi gecler-----------------------------
Ben sana bi yöntem söyliyim önce denyoyla siteye yüklen kısa süreli bi çöküntüye uğrat o arada dayına hackledim diyip gösterirsin.Sonra site eski haline gelincede düzeltmişler dersin.
-
okul işlerine fena takmışsın hoca sen, daha önce de ortak sınav sonuçlarını değiştirmek üzere bi proje geliştirmiştin bilsa programına falan girmeye çalışıyodun, şimdi yine bi okulla ilgili bi durum var örtmenlerle ilgili bi site için hacklemeyi düşünüyosun. sora dayın okul müdürü senin nickin okul . takma bu kadar kafana okulu ya siktiret..
-
ya ortak sınav işi hallaoldu saolun sayenizde he ortak sınavı falaln olursa bilsa tarihe karsıomus yeni bi pro gleıomus not iişleri hallaoldu merak etmeyın saolun sayenızde ya nikim okul cünkü o - ö k - l u - ü l - m bundan doalyı normal okulla ikgisi yok dayılarımın ikside müdür pc anlıolarda cok deil gerci burda ne admalr var benmı bilgimde 0 sayılırda nese ya idda sorun deil işin ucunda dayı gözünden düsmek var dayımla biz ark gibiyizdir o dalga gectı hackleyemen hackleren su b udie arkda onu kızdırıomus biz pc ustasıyız falaln dei bu sitede ark yani bu siteyi napıp edıp hacklemem lazım benım ama nası hiç bi bilgim yok walla bu konuda bi yol gösterin dedim işte nası bi yol izlesem die
-
sen web stratejileri saldiri ve taktikleri kismini okumaya basla yavastan.Ben bi ara baya atesliydim 7-8 konu okudum ama tam cozemedim bide sen dene.Ama bu islerin kolay olmadigini dusunuyorum