Arkadan İlişki Tek Celsede Boşanma
-
ne anlıyosanız analdan.
kurur yağlamak gerekir domates kabuğu çıkar hatunun hoşuna gitmez.
ne la bu?
-
Ya sinek bi git ya :)
-
allah belanı versin amele sabah sabah domates kabuğunun ben senin......
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------ne anlıyosanız analdan.
kurur yağlamak gerekir domates kabuğu çıkar hatunun hoşuna gitmez.
ne la bu?
-----------------------------harbi tiksindirdin uzun süre domates yiyemem ama yanlışta değil hani iğrenç durumlar
-
hay allah belanızı tiksinç herifler yok domates kabuğu falan filan..
Hoca bakıyorsan o yerden kadın işiyor orayı yalayacaksın.Aynı şekilde kadında yapacak sen ne konuşuyorsun.
Dersen ki yalama falan olmaz diye o ayrı mevzu...Sizin ilişki öncesinin olmamasıdır derim.İğrençleşmeyin.
Ben görürürüm sizi azdığınızda.Ne domates dinlersiniz ne başka birşey.Boşaldıktan sonra lan neler yaptım daha demin diyen kaç kişi var tahjmin edin..
-
hak deliği dururken bok deliği nedir arkadaşım.
normaldir akıntı olur.domates kabuğu çıkar bişey olur.insanı sexten soğutur.bunlar hayatın gerçekleri :)
-
way bea bole bi yorumu ameleden gorceimi sanmazdim :) peqi ekmek giren yere y**k girmez olayina ne diosunuz hocam?
-
sipidik bunu yazdı:
-----------------------------
oha! yok daha neler.. :S:S hem karına tecavüz mü olurmus bea? sexin yasal haline ewlilik denmiomu zaten? :D:D hem o yüzden boşanırsa daha ne cokda seimdeydi.. benmle her yerini paylasmayacak garıyla ben hayatımımı paylasırım?
-----------------------------
yuh yoruma bak. sexin yasal haline evlilik deniyo. yok öle değil sexin bedava, yasal, temiz ve sınırsız haline evlilik diyolar.