Arkadaş Ne Kadar Güzel Bir Ensturmandır Şu Santur
-
-
Evet dostum müthiş bir alet tek başına orkestra gibi.Bu arkadaşlarda yıllardır İstiklalde yılmadan bu şekilde devam ediyorlar helala olsun kendi cd leri var geçerken alabilirsiniz ben her gelişimde uğrar mutlaka alırım:)
-
güzel ensturman evet,gençleri batı müziği enstrumanlarına yöneltenler utansın.
-
ilk defa dinledim.. güzelmiş :)
-
muhteşem bir sesi var
bizde gitar takılıyoruz ama işte öncelik veremiyorum yoksa diğer entrümanlarıda çalmak istiyorum ama zaman ayıramıyorum bu işlere:(
-
hocam harbiden Süper Sesi var kendinden geçirior adamı
-
zeyrekli bunu yazdı:
-----------------------------
Evet dostum müthiş bir alet tek başına orkestra gibi.Bu arkadaşlarda yıllardır İstiklalde yılmadan bu şekilde devam ediyorlar helala olsun kendi cd leri var geçerken alabilirsiniz ben her gelişimde uğrar mutlaka alırım:)
-----------------------------Hocam yanlış görmediğine emin misin bu herifler Eskişehir Doktorlar Caddesinde sık sık çalıyorlar böyle :)
Yada ben benzetiyorum santur çalan eleman burdada böyle uzun saçlı ama balmumlu saçları
-
Ephesus bunu yazdı:
zeyrekli bunu yazdı:
-----------------------------Hocam yanlış görmediğine emin misin bu herifler Eskişehir Doktorlar Caddesinde sık sık çalıyorlar böyle :)
-----------------------------yorumlardada kızılayda çalıyorlar felan deniyor adamlar gezior herhalde memleket memleket..
-
http://www.facebook.com/video/video.php?v=116004131775968
Benim bahsettiğim adamlar bunlar beyler izleyin tavsiye ederim şiddetle.
-
Bu video istiklal den dostlar ama geziyorlardır bunu bilmiyorum tabii Ha öte yandan en az 10 yıldır İstiklal in sonunda tünele girişe yakın bir ritm saz ekibi ve santurcu vatandaş var. Hatta bu iş yani santur çalma olayı Taa habitat zamanında Sinepop sinemasının pasajında başladı o zamandan beri İstiklalde varlar ve dediğim gibi her geldiğimde istiklal e mutlaka uğrarım ve hemen her gelişimdede orada bir ritm saz grubu antur var..
-
http://www.facebook.com/video/video.php?v=116004131775968
Benim bahsettiğim adamlar bunlar beyler izleyin tavsiye ederim şiddetle.
----------------------------------------------------------------------
Evet en son seferlerdeki vatandaşlar bunlar İstiklal dekiler...