Arkadaş Olarak Görüyorum Bu Nemek?Yorumlarınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slim_shady
    slim_shady's avatar
    Erkek
    m3rt bunu yazdı:
    -----------------------------
    kısaca "hadi canım hadi güzelim tükkanın önünü kapatma" demek istemiş. o seni arkadaş olarak görüyosa sen onu 3 kere arkadaş olarak gör
    -----------------------------

m3rt doğru diyo diğer bi değişle "de get len" demek istiyo sana tavsiye bi kızla hiçbir zaman fazla yakın olma çünkü birden gardaşın oluyolar yauv

tetey kıs kıs
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZIRTO_PIRTO
    ZIRTO_PIRTO's avatar
    Erkek
    bence seni arkadaş olarak gören kız, mantık olarak seni sepetlemiş demektir ama arkadaş ayağı g.t ayağı mantığıyla hareket ediyorsa eğer, şansını zorla bide alkollüyken dene derim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harami
    harami's avatar
    Erkek
    arkadaşlar cevaplarınız için sağolun
    ama bir kaç arkadaş konuyu yakışıklılık yönünden değerlendirmiş tecrübelerime dayanarak bunu yanlış olduğunu söylemek istedim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cancanBey
    cancanBey's avatar
    Erkek
    harami sempatik, güvenilir,sıcaksındır ve daha bir çok artı özelliğini görmüş olabilir bu kız ama seksi değilsindir, sex çağrıştıramamışsındır. Gerçekten sevenler sevdiği kıza sex falan düşünemezler, düşündüremezler ve fakat kızlar bunu anlamaz, onlara sex çağrıştıracak erkek lazımdır.

İnsanları mutlu edecek yegane vasıta, onları birbirlerine yaklaştırarak, onlara birbirlerini sevdirerek, karşılıklı maddi ve manevi ihtiyaçlarını sağlamaya yarayan hareket ve enerjidir. Dünya barışı için de insanlığın gerçek mutluluğu, ancak bu yüksek ideal yolcularının çoğalması ve başarılı olmalarıyla mümkündür. M.Kemal ATATÜRK (1931)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    natanka_otanka
    natanka_otanka's avatar
    Erkek
    bu kızlar gerçekten çok değişik bir canlılar. ne demek istediklerini ne anlıyorsun ne de ne istediklerini?

korkuların cesarete döndüğü anda rock müziği başlar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hashimato
    hashimato's avatar
    Erkek
    hajim bunu yüzyüze yasayanlardan biri olarak sana birsey söylemek isterim.

arkadaslıgınız felan yokhmuss seni bi bokh olarakh görmemekte kendileri yani olan arklıgınızda yokhmus zati sen olabilirsin ama o seni takhmıyoo.

damlaya damlaya göl olur
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SorGuC
    SorGuC's avatar
    Erkek
    bir kızla bir erkek hayatta dost arkadaş olmaz

en azından benim bir kız arkadaşım olsa beni ilgilendiren tek konu acaba eve atabilirmiyim veya içine tanga mı giymiş filanı düşünürüm

veya beni ilgilendirirmi yok sevgilisi bunu sölemiş bana böle dedi bunlarla mı dertleşecez

ama şu bir gercektir eyer erkek ibneyse o arkadaş olabilriler bence normal erkek böle düşünmez mi.

bymirac version tarafından yazılmıştır
Toplam Hit: 3434 Toplam Mesaj: 18