Arkadaş Olarak Görüyorum Bu Nemek?Yorumlarınız
-
m3rt bunu yazdı:
-----------------------------
kısaca "hadi canım hadi güzelim tükkanın önünü kapatma" demek istemiş. o seni arkadaş olarak görüyosa sen onu 3 kere arkadaş olarak gör
-----------------------------
m3rt doğru diyo diğer bi değişle "de get len" demek istiyo sana tavsiye bi kızla hiçbir zaman fazla yakın olma çünkü birden gardaşın oluyolar yauv
-
bence seni arkadaş olarak gören kız, mantık olarak seni sepetlemiş demektir ama arkadaş ayağı g.t ayağı mantığıyla hareket ediyorsa eğer, şansını zorla bide alkollüyken dene derim
-
arkadaşlar cevaplarınız için sağolun
ama bir kaç arkadaş konuyu yakışıklılık yönünden değerlendirmiş tecrübelerime dayanarak bunu yanlış olduğunu söylemek istedim -
harami sempatik, güvenilir,sıcaksındır ve daha bir çok artı özelliğini görmüş olabilir bu kız ama seksi değilsindir, sex çağrıştıramamışsındır. Gerçekten sevenler sevdiği kıza sex falan düşünemezler, düşündüremezler ve fakat kızlar bunu anlamaz, onlara sex çağrıştıracak erkek lazımdır.
-
bu kızlar gerçekten çok değişik bir canlılar. ne demek istediklerini ne anlıyorsun ne de ne istediklerini?
-
hajim bunu yüzyüze yasayanlardan biri olarak sana birsey söylemek isterim.
arkadaslıgınız felan yokhmuss seni bi bokh olarakh görmemekte kendileri yani olan arklıgınızda yokhmus zati sen
olabilirsin ama o seni takhmıyoo.
-
bir kızla bir erkek hayatta dost arkadaş olmaz
en azından benim bir kız arkadaşım olsa beni ilgilendiren tek konu acaba eve atabilirmiyim veya içine tanga mı giymiş filanı düşünürüm
veya beni ilgilendirirmi yok sevgilisi bunu sölemiş bana böle dedi bunlarla mı dertleşecez
ama şu bir gercektir eyer erkek ibneyse o arkadaş olabilriler bence normal erkek böle düşünmez mi.
Toplam Hit: 3434 Toplam Mesaj: 18