Arkadaşlar 102 Ekran LCD Televizyon Alacağım Fikir Verirmisniz
-
bende philips diyorum.büyük ihtimalle aşağıdaki linkten alacağım.1500 tl ye kadar yolu var.interneti kullanarak maç felan izlemek istiyorum.bıktım laptoptan izlemekten :):) tek bu özellik değil tabiki.yorumları alayım :p
http://www.istanbulbilisim.com.tr/PHILIPS_32PFL7404H-LCD-TV,8695.html
-
şindi arkadaşlar 3-4 tane lcd tv aldım değiştirttim :D tecrubelerimi anlatayım.
sony kdl serisi 10 numara tvdir sony kalitesini konuşturmuş yalnız onu alırsan mkv filan izlemek için western digitalin media zımbırtısı alman lazım. mkv vs izlemek istiyorsan.
samsung b65* serisi 100hz ve b75* serisi güzel serilerdir internet var. fakat internete girip browse yapamıyorsun internet gadget ları var youtube filan girersin.
yalnız bu tv ler parlak ekrandır siyah renklerde ayna gibi kendii görebilirsin :) aletin tanımadığı video dosyası yok. usb yi bağla istediğini izle altyazı desteği vs var. dlna kur pc ne networkten izle. kesinlikle software olarak en başarılı tvdir. hatta bi grup turk grup tv yi hackledi tvye browser filan kurdu.
bende kablotv nin hd zımbırtısı var ona rağmen samsungların tunnerlerından pek verim alamadım.şuan bende b750 var 40"(102)
sana alternatif lg lh7000 serisi bu tv den aldım ben normal tv anteni ile bile inanılmaz başarılı görüntü veriyor. şu ana kadar benim denediğim tv ler içerisinde en başarılı alet. renkler cok canlı. 42 " (106). ben şöyle bir sorunla karşılaştım bu alette o yüzden geri verdim. her lcd tv cızırtı yapar. tv yi iki kez değiştirdim. cızırtı değişmedi. muhtemelen evin elektrik hattından kaynaklanıyordu ama yine de deli etti beni geri verdim.
şindi yapman gereken şu eline bi usb al içine 1-2 film at git istanbul bilişime tek tek dene :) istediğini sonra istediğin mağzadan al.
-
slm dostum daha bir hafta oldum alalı baya bir araştırmadan sonra sony kdl 40ex701 aldım aklına ne gelirse var odada yoksan tv kapanır dlna internet vs vs ama alacaksan sony eurasia olsun istanbul bilişimden 500 fazlya alırsın ama aklın kalmaz sorun varsa sorabilirsin
-
yuhh :)) tebrik ederim horlattığınız konuya bak kaç ay öncesinin :))
Bu arada biz alamadık :(( onun yerine araba aldık :))
-
taekwondo bunu yazdı:
-----------------------------
panasonic vıera serilerine bi bak sonra karar ver istersen fiyatları nedir ne değildir aklımda kalmadı ama carrefourdaki en net ve hareket yogun görüntülerde buğusuz olarak aklımda yer ettii :)
-----------------------------Ben burada Panasonic Viera fabrikasinda calismistim yillar once, kesinlikle tavsiye etmiyorum.
-
tekrardan merhaba arkadaşlar.sony marka lcd tv aldım.link aşağıdadır.
http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-BRAVIA_KDL-32EX500-LCD-TV,14267.html
şimdi ben internet nimetini laptoptan pc ye aktarma işlemini nasıl yapabilirim.detaylı bir şekilde açıklama yapılırsa sevinirim.
-
hocam kare kare göstermesin demişsin ama o olay gelen yayından kaynaklanan bir şey. kablolu tv kullanıyorsan görüntü pikselleşir o yüzden dijital yayın kullanırsan ya da Hd yayınları alırsan iyi bi performans elde edersin. Birde lcdden ziyade led al derim. aylık en az 30tl fazla elektirk faturası gelir lcd ile haberin olsun.
-
Demin Arkadaş Da Yazdım Alacaksan Led Al 107 Ekran Led Tv 1999 Felan Biz cok Araştirdik Lcd ler Hd Yayinlarda bile youtube de face bookta izlesene com daki gibi kırık bulanık cikiyor ledler 3 milyon 5 milyon kontras ayarinda lcd ler 50 bin 100 bin fazlaları da var bu sefer fiyat geçiyor baya ledi.