Arkadaşlar 2. Dolandırılışım
-
st_anger_turk bunu yazdı:
-----------------------------
haci boyle bir firma var en azindan buda bi gelismedir :s kontrol ettim az once ama sahsi bir firma yani tek kisiye ait, zaten birden fazla ortagi olsa firmanin unvani farkli olurdu.Buda benim buldugum firma bilgileri, sanayi bolgesinde yani adam evden yurutmuyor islerini. istersen google translatede bi cevir.
Adres
Van Leeuwenhoekstraat 22-24
3846 CB HarderwijkContactgegevens
: 0341-554908
: www.tannat.nl
Bedrijfsgegevens van Tannat Internet Studio
- 1
- onbekend
- 32136118
Yani sabit numarasida var, herneyse yarin her iki numarayida bi ariyip sana bilgi veririm. Canini sikma
-----------------------------İlgin için çok teşekkür ederim arkadaşım Allah razı olsun senden ben bu adama nasıl dava açarım yani Türkiyeden Hollandaya uluslar arası bi dava açılabilirmi acaba. Aldığım script online radio dinleme scripti adama ne yazdıysam fayda etmedi bide sen dene kardeşim
-
Rahat ol, ben bi arayip sert bir dille gorusurum, sen bana mail attigin tarihleri ozel mesaj olarak gonderirsen sevinirim, Birde sikayetini tam olarak ozel mesajinda belirtirsen iyi olur, Gerisiyle ben ilgilenir sana bilgi veririm, birde bana sana ulasmam icin cep numarani yaz, pc basinda olmayabilirim.
-
Rahat ol, ben bi arayip sert bir dille gorusurum, sen bana mail attigin tarihleri ozel mesaj olarak gonderirsen sevinirim, Birde sikayetini tam olarak ozel mesajinda belirtirsen iyi olur, Gerisiyle ben ilgilenir sana bilgi veririm, birde bana sana ulasmam icin cep numarani yaz, pc basinda olmayabilirim.
-----------------------------yardım sever mürid ALLAH razı olsun Bahtsıza Baht Ol Emi :)
-
-----------------------------Kardeşim istediğin bilgileri gönderdim valla ne şansız insanım yaa olmayacak işler beni buluyor sen yarın bi görüş ne diyecekler çok merak ediyorum
-
durumu güzelce izah et paypala
paypal öper adamı, hem de sulu öper
-
yasin_55 bunu yazdı:
durumu güzelce izah et paypala
paypal öper adamı, hem de sulu öper
Hocam izah etmem mi hiç o kadar dil döktüm ama nafile Paypalın söyledeği aynen bu dijital ortamları takip edemiyoruz yani script program vb alırsanız bunları taki yoktur diyor o yüzden satıcı firmanın insafına kalıyorsun ebay felan olsa satıcıyla görüşüp ürünü inceleme şansları varmış ama dijital ortama hiç karışamıyorlarmış -
ah be hocam sorsaydın keşke neyse
-
zone bunu yazdı:
ah be hocam sorsaydın keşke neyse
-----------------------------Nerden bileyim hocam çok internetten alış veriş yaptın yurt dışı kaynaklı ama ilk defa bunda karşılaşıyorum valla
-
geçmiş olsun hocam acı tecrubeler bizede ders oluyor