Arkadaşlar AMD Donanım Toplattım Yorumları Alabilirmiyim..
-
AMD X2 7750
KINGSTON 2 GB 800 MHZ RAM
ATI 3850 512 MB 256 BIT
640 GB WD HDD
IN-WIN KASA 400 PSU (GERÇEK)ASUS M3A
LG DVD-RW
Asus M3A78-EMH HDMI DDR2, özelkler bole arkadaşlar sizce nasıllar ?? :D dün konu açmıştım ekran kartıyla ilgili arkadaşlar yardım etti ama işe yaramaz agp ekran kartları demişlerdi bole bişi toplattım pc ciye
-
işlemci kötü.
edit: ram mhz'leri daha yüksek bişe toplardım ben olsam. Daha performanslı olur yani.
-
ßisses bunu yazdı:
-----------------------------işlemci kötü.
edit: ram mhz'leri daha yüksek bişe toplardım ben olsam. Daha performanslı olur yani.
-----------------------------
nası bi işlemciş tavsiye ederdin ? -
aldıysan konuyu açmanın bi mantığı yok bence.
duruma gelirsek ne için kullanacağına baplı makinanın durumu
-
UCANTENEKE bunu yazdı:
-----------------------------aldıysan konuyu açmanın bi mantığı yok bence.
duruma gelirsek ne için kullanacağına baplı makinanın durumu
donanım hakkında arkadaşların yorumunu almak sitedim -
buna kaç para istiyor?
-
Cia bunu yazdı:
buna kaç para istiyor?
1.400 -
İşlemci Neye göre kötü Ve AMD X2 7750 İşlemciler O.C OZELLIGENE SAHIP VE L2 BELLEKI NORMAL BI X2 ISLEMCIYE GORE DAHA KUVVETLI + FSP OLARAKTA BU TARTIşılmaz BURDA EXTREM BIR MAKINA TOPLANMIYOR CALL OF DUTY GIBI GTA GIBI OYUNLAR ICIN MAKINA TOPLANIYOR SIZ BASIN 3 MILYAR SIZ TOPLAYYIN abe :D
-
sen boşver onu
cpu:intel E8500
ram:2 gb ddr3 1333mhz(tek slot)
anakart:Gigabyte P35T-Dq6
ekran:GeForce 9800GTX
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------sen boşver onu
cpu:intel E8500
ram:2 gb ddr3 1333mhz(tek slot)
anakart:Gigabyte P35T-Dq6
ekran:GeForce 9800GTX
3 milyarlık donznım soyluosn baba ddr3 . sonuçta oyun için toplattım bu makinayı server makinesi soledin resmen .D -
ddr 2 alma bence. Ben en düşük 2 GB ddr3 1600 MHZ alacağım ama o kadar para veremem diyorsan en azından ddr3 1333 MHZ falan bul. Kasa da düzgün birşey al sonra bir bakmışsın anakartın yanmış. Cooler master, asus gibi markalar öneririm. Ben Coolermaster kasa, asus güç kaynağı kullanıyorum. Bir de acele etme araştır daha uygun fiyata da bulabilirsin. Kampanyaları takip et.