Arkadaslar Bi Baksanız!!
-
Ya arkadaslar kusura bakmayın bişiye ihtiyacım oldu--hani bi ara SessiZ'in index i vardı ya-Atatürk'ün Gençliğe Hitabesinin ingilizce bir kısmı ve arka fonda mehter vardı-bide Kur'an dan bi ayet!!Elinde o index eden kardeşim bana bi yardımcı olursa çok iyi olcak!
Gereksiz konu gibi ama lakin yardım lazım,şimdiden sağolun! -
Lan bi Allah'ın kulu yok mu yardım edecek a.k-hadin olum lazım laa!!!
-
Hem yanlıs baslık acıyosun,Hem yanlıs yere acıyosun Hemde yardım eden yokmu diye hakaret iceren cümle kullanıyosun.Ban yemessen iyisin.
-
hakaretim şahsi değil kardeş,bu normal tahribat ağzı(bkn: geri kalan konuya yapılan yorumlar)..samimiyet işareti bi bakıma,kötü niyet asla!yardıma ihtiyacımada böle karşılık vermen çok iyi oldu,genede yanlışımı öğrendim!eyw. genede...
-
Bu saatler de tahride kimse olmuyo aksam saatinde genelde oluolar.Benim takib ettigime göre.
-
Doru walla zumsuk,ihtiyacımız olmasa niye konu açalım laf olsun diye o işi yapacak adam değiliz biz!LAzım oldu yılda bi kere bişey,onda da azar işitiyoz!Neyse canları sağolsun...Bi ara o index i bulan pm atsın-bide konu madem yanlış yerde admin kardeşler bi editlesin konuyu!
(Not: Tahribat'ın paylaşım prensibine hala inanıyorum,istisnayım-kaideyi bozmam :D) -
Yaow azar niyetinde deil söylediklerim .Benim cok konum silindi bu yüzden bana da kızdılar sende ögren diye söylüyorum.Bu arada bi kac konuda encoder larla ilgili seylere hep birazdan koyucam demissin koymamıssın. Varsa elinde onları koy bana da lzm.
-
ok birazdan koyarım,opload ediyom!
-
tahribat yönetimi olarak herkes elinden geldiğince konulara birşey yazmaya çalışıyor. fakat genelde geyik konulara cevap yazmıyoruz. ben programlama ve işletim sistemleri konularına elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum. programlama linux gibi bilgi edinmek için sorularınz var ise bana pm atabilirsiniz. mutlaka gün içinde cevap alırsınız. yok msn nası hacklerim şu siteyi hackliyelim vs.. içeren soruları soranlara cevap yazmam.
-
Ya arkadaslar cidden yok mu o index e sahip olan koyuversin allah için yaa!
-
geleceği görebiliyorum öbür gün gelip. yaaa televizyon nerden açılıyodu ? aaa windowsu nerden kapatıyodum ?
lan araştırmıyosunuz bakmıyosunuz direk gelip tahribata yazıyosunuz ondan sonrada niye cevap yazmıyonuz lan diye çıkışıyosunuz
ayıp...
Toplam Hit: 12584 Toplam Mesaj: 12