Arkadaslar Bi Yardım Edermisiniz ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    ntxsoft yok hoca, ftp ile atarsak firewallar uyanır,21. port açılıyor çünkü.. ie ile atıyorum, post yöntemi, normal web sitelerinde de msj yazarken bu kullanılıyor,mesela ben bunu yazdım ve gönder e bastığım zaman post çalışır.. Programda da öyle

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    mantıklı. böylelikle de antiviruslere yakalanmıyo. tebrik ederim ertan. başarılarının devamını dilerim.

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    eyv. sağol ntxsoft . Client serveri oluşturacak tıpkı trojandaki gibi, birkaç sürüm yapacağız bunu.Birisinde client ftp den kontrol edecek,serveri server, sürekli netten bir dosya indirecek yine ftp portu açılmamış olacak.. ama garantili değil bu yöntem... sürüme göre değişecek, cukurova hocanın yaptığı programı da yerleştireceğim başka sürüme, pc yi tamamen uçuracak :)

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    abü ne yaptın :)
    pc adamların elinde patlıyormuş :P
    hayal edince çok komik bir görüntü çıkıyor göz önüne :D
    neyse bakalım bakalım :D

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    ewet ertan bunu bekleyenlerden biride benim 4 gözle hemde inş tez zaamanda temiz bişe olur :D ( en azından imkansız deil )

tahribat.com a can feda
Toplam Hit: 2595 Toplam Mesaj: 16