Arkadaşlar Bilem Farkettinizmi? Zumsük Nerelerde?
-
böyle yazmış imzasındaİmzası
08.06.2007 00:01 tarihinden itibaren kendime biraz mesaj kotası koyuyorum.
Mesaj yazmayacağım.Yanlız bu demek değil ki banlandım yada başka birşey önemli konuda yaza bilirim -
belediye zehirledi:D
-
yok yok ne belediye zehirledi nede banka bilgisayarına girdi.Normal hayata dönmek istedim.
Össde düşük puan almam, dershaneyi össye 3 ay kala bırakıp dışarlarda gezmem sebebiyle adsli kapatmak için bastırdılar erteledim össye kadar sorna kapadım.Zaten bunu yapacaktım.5 sene mi ne kadar oldu bilmiyorum netteyim (evimde) fakat hiç bir şekilde iyi bir yanını göremedim.
Çok iyi arkadaşlıklar kurdum, dostlarım oldu, tartıştım, kavga ettik....Hepsi tat tuz.Fakat artık belirli sorumluluklar almak lazım.Köye gittim samsuna.Zaten önceki sene gittim uzaklaştım bu senede gittiğimde bilgisayardan koptum.İyi oldu.Bilgisayar olmasa yaşayamayacakmışım gibi geliyordu fakat şimdi bilgisayarı özlemedim bile :)
arada gelir takılırım herkezin emeğine teşekkür ediyorum.MEsaj kotasıda koymuştum zamanında oldu gitmeden önce zaten pek mesaj yazmamıştım :)
ulaşım: zumsuk@mynet.com - gmail.com
msn: newzumsuk@mynet.comisteyenler buralardan ulaşabilir.Yine buralarda olacağım fakat haftada-iki haftada 1.Hayat sadece pc değil hayatın güzelliklerine varmak lasım...
-
ah zumsuk ah zumsuk bu cevizleri kırmaya basladın baslıyalı baya değişmissin tabe ya herse pc değilk bu dunyada işini halletmek için otur oke ama su dısardaki cevizleri kırmak için adamlar arıolar sen pc basında oturmus tyumurtalarını ısıtıon:Dsıcak yumurtada işe yaramaz onemli olan serin olanı ki ii calıssın darısı dier pc kolik arkadaslara
-
ben şahsen böyle konular gördüm mü çıldırıyorum bu ne biçim heeykır sitesi diye?
-
Toma2Gm bunu yazdı:
-----------------------------ya arkadaşlar konulara acaip cevaplar verilyor ben şahsen böyle konular ve cevaplar gördüm mü çıldırıyorum bu ne biçim heeykır sitesi diye?
-----------------------------Ne diyon gözüm? Öncelikle bu konu ile senin mesajının ne alakası var?
Sorunun cevabınada gelince, burası tbt farkımız tarzımız...
-
Toma2Gm bunu yazdı:
-----------------------------ya arkadaşlar konulara acaip cevaplar verilyor ben şahsen böyle konular ve cevaplar gördüm mü çıldırıyorum bu ne biçim heeykır sitesi diye?
-----------------------------
Ne zaman bi soruya cevap verilmedi?sorulan sorular mutlaka cevaplanıyor,söylediğinle alakası yok -
EmiRReiS bunu yazdı:
Toma2Gm bunu yazdı:
-----------------------------Ne diyon gözüm? Öncelikle bu konu ile senin mesajının ne alakası var?
Sorunun cevabınada gelince, burası tbt farkımız tarzımız...
=) o farkı biliyomda böle şeyler açılmaması lazım o zaman bende diyim emirreis nerde gözükmüyo o nerde bu nerde oooo ooo öle uzar...YANİ -
Toma2Gm bunu yazdı:
-----------------------------TAHRİBAT farklıdır.Takıldıkça özünü kavrarsın.
-
forumda sürekli yazıları olupda bu aralar gözükmeyen warsa biri sende yaz nerde die amq