Arkadaşlar Bu Ekran Kartı Nasıldır ( Aciliyeti Olan Konu Almak Üzereyim )
-
HD 6470 M 64 bit ama core speed i fazla gibi geldi bana şu an kafam ambale oldu karar veremiyorum..
Codename Seymore XT Pipelines 160 - unified Core Speed * 700 / 750 MHz Shader Speed * 700 / 750 MHz Memory Speed * 800 MHz Memory Bus Width 64 Bit Memory Type DDR3 Max. Amount of Memory 1024 MB Shared Memory no DirectX DirectX 11, Shader 5.0 technology 40 nm Notebook Size small and light Date of Announcement 06.01.2011 -
up
-
dandik
-
notebook için sanırım iadre eder ama 5650 ondan daha iyidir. Bnim fikrim
-
kampanyada bi model var hp i5 480 4 ram 500 hdd 1099 lira
5650 gt 425 dende iyi biliorum ama bu ekran kartının core speedi iyi geldi ama diğer faktörler düşük acaba nasıl bi performans olur die şimdi kart sıralamasına baktım evet biraz yavas bi kart
-
bu saatten sonra 64 bit bi ekran kartı alınmaz ama eger sen sadece internette gezinip film izlerim benim oyunla aram yok diyosan işini her koşulda görür
-
emre_644 bunu yazdı:
-----------------------------
bu saatten sonra 64 bit bi ekran kartı alınmaz ama eger sen sadece internette gezinip film izlerim benim oyunla aram yok diyosan işini her koşulda görür
-----------------------------ben de bir hata yapıp 64 bit ekran kartına sahip bir laptop almış biri olarak aynı şeyi söylüyorum. işkenceye dönüşebilir oyun oynamak.
-
bi işe yaramaz,
ekran kartı alırken bunların yüksek olmasına dikkat et
Core Speed * Shader Speed * Memory Speed *
shader 5 olmus, dx11 olmus pek onemli değil yukarıdakiler varken.
-
Memory Bus 64bit yetersiz.
-
512 bit ekran kartı dururken 64 bit ekran kartı alınmaz tavsiyem NVIDIA QUADRO FX5800 4 GB 512 BIT DDR3 EKRAN KARTI
-
64 bit ekran kartı almak mantıksızlık.Core hızı evet iyi ama şöyle düşün, ekran kartın ferrari ama bilgi aktarmak için kullandığı yol toprak yol.Şimdi o ferrariden hayır gelir mi?