Arkadaşlar Bunu Görüp Duygulanmayacak İnsan Yok
-
''KAVGAM'' ADLI KENDİNİ ÜYE ZANNEDEN KÖPEĞE...:
LAN İNSAN DIŞKISI...SEN VE SENİN GİBİLER Bİ TÜRK'ÜN TUALETE BIRAKTIĞI
PİSLİK KADAR DEĞERSİZ VE ALÇAKSINIZ. SİZİN GİBİLERI ZAMAMNINDA DEDELERİMİZ KİLİSELERE OKULLARA DOLDURARAK YAKTI SENİ DE BEN YAKMİM TAMAMMILAN BİZANS YOSMASI....
-
ic3 bunu yazdı:
bugun pkklının haklarını savunanlara bundan iyi cvap yok.bu ulkenin evlatlarının yaptıklarına bakın bakın da utanın.
bu vatan için hizmet edenleri tek tek yok ettiler abdullah çatlı,korkut eken,sedat peker ve niceleri.
bunlar sadece isimlerini bildiğimiz kişiler bu vatan için kimler feda etti canını.
ne mehmetçikler gitti.aileleri vatan saolsun dedi hiç bişiy demedi.
ama bakın para babaları neler yapıyor.
işte bunlara iyi bir tepki koymalı halk artık.daha neye dayanacaz.beni acaip duygulandır dı.dün irc de gördüm bu siteyi.
eger bu linkten sonra hala pkklıların haklarını savunacak olan varsa,asil Türk ordusuna bok yedirdi diyenler olacaksa hiç bir şey diyemeyeceğim
senı gercekten takdır edıyorum -
computerwolf bunu yazdı:
çatlıyı kahraman yaptılar memleketin a.q sonra çık kahraman ol...geçin bunları gözüm...şehitleri kullanarak takkiye yapmayın...
catlıyı devlet kullandı devlet cope attıcatlı gercektende vatana mıllete yararlı ısler yaptı
-
Bilge Kağanın dediği gibi 'Türk, Oğuz beyleri, kavmi, işitin yukarida gok basmasa, asagida yer
delinmese Turk milleti ülkeni, töreni kim bozar?"bazı kimseler bizim milletimize saldırsada gök yere inmedikçe yerde delinmedikçe bizim töremizi ülkemizi kimse yıkamaz.bu 3000 yıldır böyledir böylede devam edecektir allahın izniyle.heleki memleketi için canını vermek için bekleyen bunca türk evladı varken bu asla olmayacaktır.bazı kimse bilmezler buna laf atsada lafları havada kalır. -
Konu nerden nerelere geldi.ic3 duygularımı ifade etmiş.Arkadaşlar Abdullah Çatlı hakkında olumsuz düşünceleri olan varsa REİS kitabını okusun.(Soner Yalçın-Doğan Yurdakul) sonra Kurtlar Vadisi'ni ve Deli Yürek dizilerini içine sindire sindire izlesin.Sonra tekrar REİS kitabını okusun.Kurtlar Vadisi'nde herşeyi daha iyi anlıyoruz.A.Çatlı devlet tarafından mafyanın içine sokuldu(aynı Polat Alemdar gibi) sonra işi bitince devlet tarafından yalnız bırakıldı.O da naptı kendi arkadaşlarıyla bu vatan için hizmete başladı(aynı Polat Alemdar gibi)Eğer Kurtlar Vadisi'nin 94.cü bölümünü izlerseniz anlarsınız...Tabi bunun yanında 1980 öncesinde Abdullah Çatlı'nın yasadışı faaliyetleri de olmuştur.Ama bu faaliyetleri 80 öncesi döneme göre yorumlamak gerekir.
Saygılarımla..........
-
bagıranlardan kaçı babam çatlıyı okudu acaba merak ediyorum
-
Okumaya gerek yok ic3.. İnsanlarda akan kan hissedecek bunu.. Nasıl geldik, nasıl nasıl!! İnsanlar ruhsuz, düşüncesiz olmuş.. Tek güvendiğim sözlerdi.. "Bu vatan kolay kazanılmadı, kolay da verilmez." Andları bilen yok şimdi..
-
karaca bunu yazdı:
Konu nerden nerelere geldi.ic3 duygularımı ifade etmiş.Arkadaşlar Abdullah Çatlı hakkında olumsuz düşünceleri olan varsa REİS kitabını okusun.(Soner Yalçın-Doğan Yurdakul) sonra Kurtlar Vadisi'ni ve Deli Yürek dizilerini içine sindire sindire izlesin.Sonra tekrar REİS kitabını okusun.Kurtlar Vadisi'nde herşeyi daha iyi anlıyoruz.A.Çatlı devlet tarafından mafyanın içine sokuldu(aynı Polat Alemdar gibi) sonra işi bitince devlet tarafından yalnız bırakıldı.O da naptı kendi arkadaşlarıyla bu vatan için hizmete başladı(aynı Polat Alemdar gibi)Eğer Kurtlar Vadisi'nin 94.cü bölümünü izlerseniz anlarsınız...Tabi bunun yanında 1980 öncesinde Abdullah Çatlı'nın yasadışı faaliyetleri de olmuştur.Ama bu faaliyetleri 80 öncesi döneme göre yorumlamak gerekir.
Saygılarımla..........
soner yalcın denen ıpne o kıtapta ulkuculerı kotulemıs okudm ben
-
ic3 bunu yazdı:
be_cool bunu yazdı:
catli kimdi tetikciydi devlete calisiyordu git su ulkede sunu vur diyorlardi oda vuruyordu karsiligindada turkiyede yaptigi islere devlet kolaylik sagliyordu goz yumuyordu bukadar
lan lafını bide konuş.insanlar sevmedikleri şeyler için ailesinin canını tehlikeye atmaz benim canım arkadaşım.
kitabını okuyanınız var mı.
abdullah çatlı çıkar amaçlı hizmet etmedi devlete.
siz öyle edebilrsiniz ama o etmedi.
buy memelkete kazandırdıgın hiçbir şey olmadıgı halde bu memeleket için ölen biri arkasından konuşma cesaretini bulan insanlar oldugunuzu dusunuorum.
biz daha bugun sokakta tinercilerden kaçarken o adam mafyayala ugrasıyordu.
senin için ülkenin geleceği için
Yapma yaaaa Ic3 ve çarpıtarak konuşmalarınla bakıyom gene başka bir konuda ve burdasın, Allah bu topikte yazanların yardımcısı olsun arkadaşlar. Bir taraftan Mafyayı besleyen derin devlet yani devletimiz içindeki uzantılar, bir taraftanda mafyaya karşı kullandığı çatlı gibi tetikçiler, Ula bu ne lahana turşusudur, Ben başından beridir diyorum devlet önce devlet olcak yani devlet gibi devlet olcak ondan sonra da sahibi bulunduğu güce ve halkına güvenecekki bu tür olaylar için çatlı gibi adamları kullanmasın, Çatlı gibi adamların asıl hedef ve görevi vatandaş içinde onu kes bunu biç değildir hatırlatırım kesip biçtiklerinden bir kısmı düşman bile olsa ben sistem itibariyle onaylamıyorum, Çamurdan iş olmaz, Saf devlet gücü istiyorum arkadaşım Çatlıya düşen ancak ve ancak dış güçler için dışarda devlet için çalışıp istihbarat çalışmaları yapmaktır. Madem kelle adamdı ona bu yakışırdı, Kardeşim sen bunları meşru görüyorsan o zaman bende her tür mafyayı meşru görürüm o kadar anladınmı Ic3 Devlet adı ile çete adı birbirine yakışmıyor, sen yakıştırsanda ben yakıştırmıyorum. Yakıştıranında ne kadar vatan millet sevdalısı olduğundan şüphe ederim, Kardeşim madem gizli görevdeydi devlet de adam gibi saklasaydı onu, valla biz vatandaş olarak bu tür şeylerden tırsarız ve kafamız karışır, devletin hakkı varmı vatandaşın kafasını karıştırmaya yahuuuuuu bunu bana anlatacak yokmu be, herkes tetikçileri vatansever ilan ediyor yahu, Devlet için çalıştığı yılları eleştirmiyorum o zaman görevliydi, Bakın gene çarpıtmayın özellikle Ic3 sen çarpıtmayasın, ben onun başına buyruk nasıl olurda işler yaptığını diyorum devlet için çalıştığı dönem aynı bir polis gibi gizli olmak kaydıyla iş yapmıştır fakat devletin pisliğiki olcak olan bir çoğuna da olur mendil gibi atar çöpe bunları, ve görevden ayrılanlar ayrı dert olurlar yada karışık işler yaparlar. -
tagext bunu yazdı:
olayı açmakta fayda var. bu çatlı ve bunun gibi 1-2 kişi zamanında asala denilen ermein oç lerini kurutmak için piyasaya devlet tarafından sürüldü. karşılığında bunların yaptıklarına göz yumuldu. ama bokunu çıkarınca bunlar. e haliylen mefta oldular.
Valla Gözzüüüüümssseeeeen Tagext işte anlatamadığımı anlatmışsın aynısını diyom bende ama sanırım biraz geniş anlatınca Ic3 gibi çocuklar anlamakta zorlanıyor ve o yüzden de çarpıtıyor kısadan yazmayı ah bi becersem var ya bende kısacık cümlelerle anlatırdım derdimi
Valla ben yazdımmı huyum kurusun hep uzun yazarım, Kavgamada Gelince Lan kavgam dallaması diyecem de Kagvam adır banlanmış cevap yazamayacak adama ne diyecemki yerden göğe kadar ondan anlamadım bi bok neden bu kadar kaşıntı yaptıki anlamadım, tamam öfkeli olabiliriz belki siyaset bizi biraz daha öfkeli yapabilir, ama Bu kadar da olmazki canım neyse kısaca ben devlet içinden gelen kanunsuz luklara karşı olduğumu dile getiriyorum arkadaşım. hepinize saygılar.