folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Arkadaşlar Ekran Kartı Seçimi Hakkında Yardım Ltfn ...

Arkadaşlar Ekran Kartı Seçimi Hakkında Yardım Ltfn ...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

System Slots 4 PCI, 1 AGP

O zaman benim yolladıklarım yalan olur. Piyasadaki en üst model AGP ekran kartlarından birini al biraz idare eder seni:) Ya da bekle benim gibi. Kışa doğru core i7 makine toplayacağım beraber toplarız :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı:
    -----------------------------

System Slots 4 PCI, 1 AGP

O zaman benim yolladıklarım yalan olur. Piyasadaki en üst model AGP ekran kartlarından birini al biraz idare eder seni:) Ya da bekle benim gibi. Kışa doğru core i7 makine toplayacağım beraber toplarız :)

yok abi  kışın yeni pc toplarım boşver piyasadaki en üst agp ekran kartı hangisi dediğin fiyatı felan :D oyunları kaldırımı crysis2 cod 4 5 felan :D :D :D

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

http://vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=32332

Şu var ama AGP karta o kadar para verilmez.

http://vatanbilgisayar.com/products.aspx?L2=OEMVGA&K3=AGP

Bu sayfadan 100 TL üzeri kartlardan biri şimdilik işini görür bence.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı:

http://vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=32332

Şu var ama AGP karta o kadar para verilmez.

http://vatanbilgisayar.com/products.aspx?L2=OEMVGA&K3=AGP

Bu sayfadan 100 TL üzeri kartlardan biri şimdilik işini görür bence.

baba saolda uymamazlık felan yapmaz dimi obur parçalarla :D  bide çogu pc cide varmıdır bu dediğin kart ? + bu 2. yazıdın linkdeki hangi ekran kartını tavsiye edersin hepsi uyarmı :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    AGP olması yeterli uyumsuzluk çıkmaz. Hangisini istiyorsun ki. En pahalı olanı bulman zor olabilir. Hatta bazı bilgisayarcılarda agp kart bile bulman zor. İstanbul'daysan Kadıköy'de falan 2. elcilere bak istersen iyi kart bulursan al. 0 alacaksan internetten almam diyorsan etraftaki bilgisayarcıları dolaş iyi agp kartı ne var ellerinde sor. Sonra gel bize seçenekleri söyle sana tavsiye edelim :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

512 mb 256 bit ati radeon 1950 pro AGP 

bulursan al :) 

edit:power supply kaç watt :) 

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı:
    AGP olması yeterli uyumsuzluk çıkmaz. Hangisini istiyorsun ki. En pahalı olanı bulman zor olabilir. Hatta bazı bilgisayarcılarda agp kart bile bulman zor. İstanbul'daysan Kadıköy'de falan 2. elcilere bak istersen iyi kart bulursan al. 0 alacaksan internetten almam diyorsan etraftaki bilgisayarcıları dolaş iyi agp kartı ne var ellerinde sor. Sonra gel bize seçenekleri söyle sana tavsiye edelim :)
    abi en pahalı agp olsun yeter . Antalyadanım etraf pc ci kaynıor az sora çıkcam dolaşcam hebsini not eder gelir solerim . vala ama yardımların için saol ha uraştın :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    Önemli değil. Bu arada sadece ekran kartı alman yeterli olmayabilir ram takviyesi de gerekir belki. Sen oynamak istediğin oyunların readme dosyalarına bak. Minimum sistem gereksinimlerini öğren ona göre ekran kartı al. Bulamıyorsan akşam ben bakıp minimum gereksinimleri yazarım. Oyunlar evde kaldı ofiste oyun yok :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek
    crysis 2 cod 4 cod 5 far cry 2 serileri felan filan bende bakamıorm oteldeym de :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

Arkadaşım şunu söylim sadece AGP bir sisteme yatırım yapma.

Git ikinci el ya da sıfır bi saphire x1650pro al. 50-100 tl arası ikinci el ve sıfır fiyatları.

Bundan ötesi işini görmicektir.3850 AGP ler var atinin ama ekran kartını tam performansla kullanamazsın ki.Ram falanda alıcan .3850 nin ikinci eli 200 150 arası

Vericeksin bir sürü para sonra yeni sistem toplarken dicen neden o kadar para harcadım.

Hiç gerek yok.Dediğim gibi x1650 al .

Son olarak şuna dikkat et. Powersupply yetersiz kalırsa powersupply değiştirmen gerekir.Sonra ramde az gelir oldu olacak onuda alayım dicen. sen x1650pro yu geçme bence....

İmzalamazsam ne olcak?
Toplam Hit: 2981 Toplam Mesaj: 33