Tahribat.com Forumları
Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
Arkadaşlar Fıkra Yazalımm!!
Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
-
Fıkra konusunda bi form açılmışmı açılmamışmı die pek fazla inceleyemedim eğer varsa konuyu açar arkadaş kusura bakmasın onu takmamışım gibi düşüne bilir alakası yok..
Çok mutaasip bir aile çocugu yine kendi gibi mutaasip eline el değmemiş bir kız bulur ve onunla evlenmeye karar verir, kız da kaşarmı kaşar, yatıp kalkmadığı erkek kalmamış. Delikanlınin ailesi ne hikmetse tutturmuş kızlık muayenesi yaptıracağız diye, kız kendinden emin değil ama zoraki kabul etmiş ve kara kara düşünmeye baslamış ben ne diyeceğim diye. En samimi arkadaşına durumu anlatmış o da "canım bundan kolay ne var, git kasaba rica et herhangi bir etin üzerindeki zarı soyup sana versin, tanıdık bir doktor var, ona rica ederiz sana bir kızlık zarı yaparız" demiş.
Kız da dediğini aynen yapmış, artık içi rahat muayene olmaya gitmiş. Delikanlı orda, ailesi orda, doktor "uzan kızım demiş" kız uzanmış, doktor birden kafasını kaldırıp ordakilere bakmış "allah allah" demiş. Ordakiler "ne oldu" demiş, "bir problem mi var doktor"
Doktor "bir dakika deyip raftan ansiklopedileri indirmiş bakmış bakmış sürekli şaşkın şaşkın kıza bakıp "allah allah" deyip duruyormuş.
Delikanlı dayanamayıp sormuş "doktor bey yoksa kız değilmi?" Doktor; "kız olmasına kız ama benim anlayamadığım belediyenin damgasının burda ne işi var?!!!!"
-
Kızılderililerin genç reisi 18 yaşına geldiğinde canı kadın ister. Kabilenin büyücüsüne gider, der ki:
- "Oturan Boğa kadın ister." Büyücü:
- "Oturan Boğa ormana gitsin, üzerinde delik olan bir ağaç gövdesi bulsun ve onun üstünde eğitim yapsın, hazır olunca gelsin. 15 gün sonra reis geri gelir. Der ki:
- "Oturan Boğa hazır." Büyücü de kabiledeki en güzel kızı ona verir. Reis alır kızı çadıra girer.
- "90 derece eğil" der. Kız eğilince, kıza bir tekme vurur. Kız çığlık atarak bunu niçin yaptığını sorar. Reis şöyle cevap verir:
- "Oturan Boğa akıllandı, önce yaban arılarını kontrol!"
-
Uçak havalandıktan sonra pilot mikrofonu açıp şöyle demiş "sayın yolcularımız uçağımız havalanmış durumdadır kemerlerinizi çözebilirsiniz" demiş ve arkasına yaslanmış. ve mikrofonun açık olduğunu unutan pilot kendi kendini önce bir gerinmiş ve söylenmeye başlamış "oooohhhh gidim önce bir sıçim ondan sonrada şu hostese bir yüklim demiş " içrideki yolcular hepsini duymuş hostes durumu düzeltmek için içeriye koşmaya çalışırken ayağı takılıp düşmüş yoculardan biri acele etme bacı adam önce sıçacak yav demiş.
-
Yıktın abi
-
Bikeresinde ben komik bi hikaye yasmısıtm.
ali ve veli birgun kan kardesi olmaya karar werirler... bileklerini keserek ölürler... :)
abdurrezzak ve abdul kerim cabbar top oynuyolarmıs. abdurrezzek kaleciymiş. abdurkerim cabbar bir şut çekmiş, top abdurrezzakın apandistine gelmiş ve abdulrezzak olmus. abdulkerim cabbar ise gulmekten olmus... -
Süpersin
-
belediye damgasi guzeldi :))
-
Pilot + Belediye Damgası Güzeldi
-
İngiliz , Fransız , Temel Tabiki :) Üçü bir yarışmaya katılmışlar. neyse bunları patlıyasıncaya kadar yedirmişler bu halde en cok kat cıkan yarısmayı kazanacakmıs . fransız başlamıs katları cıkmaya 50. katta tıkanmıs zıçmış çöp tenekesinin içine yakalanmıs elenmiş. sıra gelmiş ingilize ingilizde 75. katta tıkanmıs oda aynı şekilde zıçmış asansör ün içine oda elenmiş sıra gelmiş temele temel başlamış cıkmaya oda 75. katta tıkanmış tam o sırada orda bir bebek arabası gormus arabının ıcındekı bebegın bezını alıp içine zıçmış , sonra takmıs onu tekrar bebğin altına devam etmiş bütün katları cıkmıs ve yarısmayı kazanmıs. Yarın gazete de buyuk başlıkta manşet Flas Flas 3 kilo bebek 5 kilo bok Zıçtı :)
-
*****Papa bir gün Limuzin'in arkasinda oturmaktan sikilmis. "Sen
geç
bakalim arkaya, birazda ben kullanayim" demis söförüne ve
direksiyona
geçmis. Ama asiri hiz yaptigi için bir süre sonra otoyol polisi
tarafindan durdurulmus. Polis Papa'yi görünce merkezi telsizle
aramis.
"Merkez, çok büyük bir sahsiyeti hiz yaptigi için durdurdum. Ne
yapmam
gerekir?" "Kimi durdurdun? Vali, bakan falansa hiç acima, yaz
cezayi."
"Hayir, bu daha büyük birisi." "Daha büyük kim olabilir? Yoksa
baskani
mi durdurdun?" "Hayir, hayir. Bu çok daha büyük birisi."
"Kimi durdurdun söylesene." "Aslinda kimi durdurdugumu
bilmiyorum
ama
söförlügünü Papa yapiyor!"
*****Papa'nin elini opmeye gelen bir adam, tam papa'nin elini
opecekken
parmagindaki yuzugu gorur, cok hosuna gider ve bakmaya baslar..
papa;
-
ne oldu? niye durdun? niye opmuyorsun elimi? - papa hazretleri..
yuzugunuz..o kadar muhtesem ki ona bakiyordum.. papa bunu duyunca
adama
yanima gel, kulagini yaklastir seklinde isaret eder, adam
yanasinca
papa
kulagina; - Gorsen bunun bir de kupeleri var, ama takmama izin
vermiyorlar..
-
Merhaba arkadaslar konuyu actigim gün tatile çıktım ve anca bugün bi net cafe bulabildim.Fıkraları okudum hepsi süperdi ii geldi.Hazır cafe bulmusken bikactane daha yazıym.Geliyoooo
Toplam Hit: 4045 Toplam Mesaj: 15