Arkadaşlar Hemen Onaylanan Video Paylaşım Sitesi Bulmam Lazım :S
-
şimdi olay şu kız arkadaşım için 2 3 video yaptım sabahtan beri gözümün ışığı söndü yemin ederim kıza da yapıştım süprizim var böyle öyle diye pikniktube ye atarım olur bıter dıyordum unutmuşum bunda onay falan isteniyor nasıl unuturum ya neyse artık arkadaşlar şimdi bana yükledim mi çat hemen basıp onaylanan bi site lazım veya en erken kım ne kadara onaylıyor diyebilecek var mı
-
izlesene.com izleindir.com izletiriz.biz vivivodo.com youtube.com bi dene istersen bunları çünkü ben hi paylaşımda bulunmadım
-
MarlboroLight bunu yazdı:
-----------------------------
izlesene.com izleindir.com izletiriz.biz vivivodo.com youtube.com bi dene istersen bunları çünkü ben hi paylaşımda bulunmadım
-----------------------------videoların boyutu sırasıyla 22 25 ve 10 mb bunları tek tek hepsıne upload mı edeyım hem de bu bağlantı hızıyla ömrüm biter valla bilen bir arkadaş yok mu :S
-
rapide at indirsin izlesin
-
googleye yükle hacı çok bekletmez
-
bedava host al youtube clon scripti kur upload et kendin onayla:D
şka bi yana facebook üyeliğin warsa oraya at:D direk çıkar link werin grer:D
-
hocam ben youtube a atıom 5 dk ya linki verio :s
-
facebook i
i fikirde 1 kb ıle upload edıyo adı outube 3 gune onaylıyodu en son hatırladıgım bır ara bırseyler atmıştım
-
bak çok daha pratik bi fikirim geldi:D işine yarar mı bilmem ama
git splitcam programını kur biliosunuzur ginede söliim ama sahte cam için kullanılır web cam yerine video koyarsın millette bunu yer...
sende video ya yaptıın videoları koy ne uploadla uraşın ne onaylamakla hemde çok daha raat izlenir..karşındakide web cam kayıt programıyla videoyu kaydeder:D
tabi karşındaki bnu yapabilirse..bnm kızlar gnelde 0 aq sahibidirler link atarım tıkla derim nereye der o biçim yani:s
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------bak çok daha pratik bi fikirim geldi:D işine yarar mı bilmem ama
git splitcam programını kur biliosunuzur ginede söliim ama sahte cam için kullanılır web cam yerine video koyarsın millette bunu yer...
sende video ya yaptıın videoları koy ne uploadla uraşın ne onaylamakla hemde çok daha raat izlenir..karşındakide web cam kayıt programıyla videoyu kaydeder:D
tabi karşındaki bnu yapabilirse..bnm kızlar gnelde 0 aq sahibidirler link atarım tıkla derim nereye der o biçim yani:s
-----------------------------
kafasi çalişan adamin hali başka oluyor. :) -
metacafe direk onaylıyodu sanırım