Arkadaşlar İsimtescilden Domain Aldım Bankalar Açıkmıdır.(Host Satan Varsa Girsin)
-
arkadaşlar bugün banklar açıkmıdır isimtescil den domain aldım.Parayı bugün yatırabilrimymi banklar açıkmıdır.
domain aldımda hostsuz bi poka yaramaz:u.Satan varsa ve ucuz ve kaliteli bişi isitiyorum.Yaw acaba 1 GB azmı gelir.Forum,programlar,videolar portal vs.Şeyler olcak bilişim haberleri vs.Çok teşekkürler şimdiden maximum bütçem 45-YTL Lütfen güzel ve güvenilir bi firmadan olsun(Tahribattaki müritlere güvenim sonsuz ama firmaya değil:))
-
internet bankaciligi hesabin varsa eft yapabilirsin
host icin simdi onlarca satici gelir :)
-
Sana BuZuL Abiyi Öneririm.Çok Güvenilir Ve İyi Biridir :)
-
intenret bankacıığa ile ilgli hesabım felan yok en iyisi ya yarın yada pazartesi yatıyrım
buzul abi nerdesin:)
-
bankamatikten kartsiz islem secenegi ile hesap no felan girerek yollayabilirsin sanirim..
-
ya.Çok zor olcak onla filan uğraşmıyım.
ben dükkana gidiyorum arkadaşlar gelince okurum lütfen hesaplı bir host most varsa pm atın.Buzul abi senden alailrim.Ama ortalarda yok adam:p
-
evet buzul veya dj_alper hocamı öneririm ikiside iyidir bankaya gelince büyük ihtimalle açıktır
-
yaw Ayda Yılda bir işimiz düşüyo adamlar meydanda yoh:)
-
Eğer havaleyi yapacak bankada hesabın yoksa havale parası alırlar. İsimtescil'den aldıysan domaini posta çeki hesabına 1 YTL havale masrafı ödeyerek havaleni yapabilirsin. (PTT)
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------
Eğer havaleyi yapacak bankada hesabın yoksa havale parası alırlar. İsimtescil'den aldıysan domaini posta çeki hesabına 1 YTL havale masrafı ödeyerek havaleni yapabilirsin. (PTT)
-----------------------------hoca psota çeki hesanbına yatırmam için benimde hesabımın olmaslı laım.ama yajım tutmıyoh::((.Bankadan yatırsam kaç lira gider masraf:(
-
doktordanger bunu yazdı:
-----------------------------Swool bunu yazdı:
-----------------------------hoca psota çeki hesanbına yatırmam için benimde hesabımın olmaslı laım.ama yajım tutmıyoh::((.Bankadan yatırsam kaç lira gider masraf:(
Oldukca yüksek havale masrafı alıyorlar. Posta çeki hesabına yatırman için hesabının olması gerekmiyor.