Arkadaşlar Kuzenimle Beraber Dükkan Açıcaz Sizce ?
-
Kuzenimle Beraber Dükkan Açmayı Düşünüyoruz Onuda İşten Çıkarttılar Tazminatını Vercek Fikirde Benden . Sizce Nasıl Bi Dükkan Açabiliriz İş Yapmak İçin.
Aklımızda olanlar şunlar
1- pasaport pizza -pizza pizza fln tarzı bi pizzanın bayiliği
2- dany döner tarzı bi yer
3- kumpirci tarzı bi yer
semtimiz ufak bi semt çok işlek sayılmaz ama iş yapabilceğimizi düşünüyoruz
sizve nasıl bişey olabilir
-
Hocam o dediğin işlerin hepsinin tutuma potansiyeli var ama önemli olan, yer ve etrafında rakip varmı?
Bide pasaport pizza falan demişsin franchise düşünüyorsun heralde. Öncelikle yapmak istediğin işin markasının franchise şartlarını ve ücretlerini araştır derim, tazminat parasıyla yapılabilecek iş değil çünkü.
-
Secenekler arasinda döner daha mantikli...
Ama ufak bi telefon bayiligi tarzinda bi yer acarsan parayi bulursun bu ara 2000 tl ye ayfon alip paraya sıkısınca gidip 800 tl ye telefonculara satan cok mal var piyasada :) haa ne kadar etikdir oda sana kalmis..
-
torpedo_XL bunu yazdı
Hocam o dediğin işlerin hepsinin tutuma potansiyeli var ama önemli olan, yer ve etrafında rakip varmı?
Bide pasaport pizza falan demişsin franchise düşünüyorsun heralde. Öncelikle yapmak istediğin işin markasının franchise şartlarını ve ücretlerini araştır derim, tazminat parasıyla yapılabilecek iş değil çünkü.
hocam bizim semtimizde pizzacı veya dany döner tarzı biyer yok klasik sandeviç büfesi tavuk dönerci fln var. tazminat parası çokmu isterler
-
hocam nasıl bir boşluktaysan ne bok yiyeceğini şaşırmışsın sen bence psikolojik destek al
-
zamanında bende girecektim döner işine günde 100 adet satsan ve 3 - 3,5 'dan versen
kii kullanacağın ekmek ve ette önemli ama taç çatlasın 1 TL maliyeti vardır 200 tl hadi bilemedin 150 tl kar
-
her ne yapıyorsan kendin yap. arkadaş, kuzen işi seni batıracaktır. birçok işini böyle yapıyorsun belli ki ama arkadaşlık akrabalık ilşkıilerini ticaretine karıştırma derim. yılların tavsiyesidir bu.
-
kuytul bunu yazdı
her ne yapıyorsan kendin yap. arkadaş, kuzen işi seni batıracaktır. birçok işini böyle yapıyorsun belli ki ama arkadaşlık akrabalık ilşkıilerini ticaretine karıştırma derim. yılların tavsiyesidir bu.
kuytul a katılıyorum..
-
Cafer_C bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdı
hocam bizim semtimizde pizzacı veya dany döner tarzı biyer yok klasik sandeviç büfesi tavuk dönerci fln var. tazminat parası çokmu isterler
Hocam dediğm gibi ilgili markanın sitesinde franchising için gerekli koşullar ve bedeller analatılır.
Mesela pasaport pizza:
http://www.pasaportpizza.com/franchising3.aspx
Eğer düşündüğün markanın sitesinde yazmıyorsa da arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz.
Ben sana en basitinden söyleyeyim tüm şartları sağladığında bi 200bin gibi bir sermaye lazım olur genel olarak. Bu firmaya göre biraz az veya biraz daha fazla olabilir
-
DevilKingtr bunu yazdı
hocam nasıl bir boşluktaysan ne bok yiyeceğini şaşırmışsın sen bence psikolojik destek al
hocam düşünüyorum çünkü kendi sektörümde bir firmada devam etmek istemiyorum gün geçtikce şartları ağırlaşıyor
-
kuytul bunu yazdı