folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Arkadaşlar Kuzenimle Beraber Dükkan Açıcaz Sizce ?

Arkadaşlar Kuzenimle Beraber Dükkan Açıcaz Sizce ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cafer_C
    Cafer_C's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kuzenimle Beraber Dükkan Açmayı Düşünüyoruz Onuda İşten Çıkarttılar Tazminatını Vercek Fikirde Benden . Sizce Nasıl Bi Dükkan Açabiliriz İş Yapmak İçin.

Aklımızda olanlar şunlar

1- pasaport pizza -pizza pizza fln tarzı bi pizzanın bayiliği

2- dany döner tarzı bi yer

3- kumpirci tarzı bi yer

semtimiz ufak bi semt çok işlek sayılmaz ama iş yapabilceğimizi düşünüyoruz

sizve nasıl bişey olabilir

Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam o dediğin işlerin hepsinin tutuma potansiyeli var ama önemli olan, yer ve etrafında rakip varmı?

Bide pasaport pizza falan demişsin franchise düşünüyorsun heralde. Öncelikle yapmak istediğin işin markasının franchise şartlarını ve ücretlerini araştır derim, tazminat parasıyla yapılabilecek iş değil çünkü.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Secenekler arasinda döner daha mantikli...

Ama ufak bi telefon bayiligi tarzinda bi yer acarsan parayi bulursun  bu ara 2000 tl ye  ayfon alip paraya sıkısınca gidip 800 tl ye telefonculara satan cok mal var piyasada :) haa ne kadar etikdir oda sana kalmis..

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cafer_C
    Cafer_C's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Hocam o dediğin işlerin hepsinin tutuma potansiyeli var ama önemli olan, yer ve etrafında rakip varmı?

Bide pasaport pizza falan demişsin franchise düşünüyorsun heralde. Öncelikle yapmak istediğin işin markasının franchise şartlarını ve ücretlerini araştır derim, tazminat parasıyla yapılabilecek iş değil çünkü.

hocam bizim semtimizde pizzacı veya dany  döner tarzı biyer yok klasik sandeviç büfesi tavuk dönerci fln var. tazminat parası çokmu isterler

Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

hocam nasıl bir boşluktaysan ne bok yiyeceğini şaşırmışsın sen bence psikolojik destek al

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

zamanında bende girecektim döner işine günde 100 adet satsan ve 3 - 3,5 'dan versen

kii kullanacağın ekmek ve ette önemli ama taç çatlasın 1 TL maliyeti vardır 200 tl hadi bilemedin 150 tl kar

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

her ne yapıyorsan kendin yap. arkadaş, kuzen işi seni batıracaktır. birçok işini böyle yapıyorsun belli ki ama arkadaşlık akrabalık ilşkıilerini ticaretine karıştırma derim. yılların tavsiyesidir bu.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    kuytul bunu yazdı

her ne yapıyorsan kendin yap. arkadaş, kuzen işi seni batıracaktır. birçok işini böyle yapıyorsun belli ki ama arkadaşlık akrabalık ilşkıilerini ticaretine karıştırma derim. yılların tavsiyesidir bu.

kuytul a katılıyorum.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Cafer_C bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

hocam bizim semtimizde pizzacı veya dany  döner tarzı biyer yok klasik sandeviç büfesi tavuk dönerci fln var. tazminat parası çokmu isterler

Hocam dediğm gibi ilgili markanın sitesinde franchising için gerekli koşullar ve bedeller analatılır.

Mesela pasaport pizza:

http://www.pasaportpizza.com/franchising3.aspx

Eğer düşündüğün markanın sitesinde yazmıyorsa da arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz.

Ben sana en basitinden söyleyeyim tüm şartları sağladığında bi 200bin gibi bir sermaye lazım olur genel olarak. Bu firmaya göre biraz az veya biraz daha fazla olabilir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cafer_C
    Cafer_C's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

hocam nasıl bir boşluktaysan ne bok yiyeceğini şaşırmışsın sen bence psikolojik destek al

hocam düşünüyorum çünkü kendi sektörümde bir firmada devam etmek istemiyorum gün geçtikce şartları ağırlaşıyor

Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    kuytul bunu yazdı

Toplam Hit: 2359 Toplam Mesaj: 21