Arkadaşlar Laptop Alcam Yardım!!!
-
Mürid Kardeşler Lptop aLcam bana bi yardım edin bir buçuk milyarlık limitim var bu parayla alabileceğim en iyi laptop markasını modeliyle birlikte yazarsa sevinirim ben bi süre forum takip edemicem foruma yaznlar ortak bi markada kararlaştırıp yazarlarsa hemen alıcam yardımlar için şimdiden teşekürler bu arada ben çevremde bi araştırma yaptım toshıba aldiolar ...
-
hacı labtop dersen
DELL den başka tanımam
-
Fiyatını bilmiyorum ama; Toshiba Piano Black
-
Aryan bunu yazdı:
-----------------------------
hacı labtop dersen
DELL den başka tanımam
üstad dell demişin iii demişinde bi de hani modeline kadar sölesen çok güzel olcak fiyat aralığını belirtttim zaten bu arada fiyat aralığı esnetilebilir -
ASUS al ASUS .
-
CnqZ bunu yazdı:
ASUS al ASUS .
arkadaşlar alırız asus ta alırız da şu modelleri de yazın çünkü ben harbiden anlamıyorum bu laptoplardan bana sadece marka belirtmeyin modeliyle birlikte yazın -
Dostum ben Dell ve Lenovodan baska laptop almam. Buyur bunlardan birini al, seni ucursunlar.
veya
Bu saatten sonra alicagin laptoplarin en az Intel i3 islemciye ve DDR3 ram e sahip olmalarina ozen goster ki onumuzdeki yillarda da rahatca kullanabilesin.
-
SpArK bunu yazdı:
Dostum ben Dell ve Lenovodan baska laptop almam. Buyur bunlardan birini al, seni ucursunlar.
veya
Bu saatten sonra alicagin laptoplarin en az Intel i3 islemciye ve DDR3 ram e sahip olmalarina ozen goster ki onumuzdeki yillarda da rahatca kullanabilesin.
eyvallah kardeşim saolsın da ben bu bilgisayarla cod5 ve daha üstü oyunları rahat rahat oynayabilecekmiyim acaba bi de snin önerdin dell marka laptopa baktım usta fiyatı bir iki yüz elli oan bundan daha iisini önerebiliosan öner usta bir buçuk ,bir alyı yüz hatta bir yedi yüze kadar yoksa bu laptopu alcam ben yardımların için şimdiden saol kardeş -
aynı konuyu ben açmıştım 1ay fln önce ve benimde bütçem birbuçuk milyardı :D tavsiyeleri göz önüne alarak kendi seçimimi yaptım ve acer as5741g aldım ve çok memnunum :)
ama şu anda eski fiyata dönmüş,indirimdeydi aldığımda...uygun fiyata bulabilirsen al,bulamazsanda başka bi acer modeline bak bence :)
-
ASUS K52JR240DV / ASUS K52JC-EX201D
-
asus , toshiba , bu 2 sinden şaşma model belirle hangisini alayım diye onları koy bence bundan 1 ay önce olsa acer al derd,m ben acer aldım ucuz ve özellikleri yüksek diye ekranında problem war şuan :S