folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Arkadaşlar Lütfen Bu Sayfayı Şikayet Edelim.

Arkadaşlar Lütfen Bu Sayfayı Şikayet Edelim.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jetlag
    jetlag's avatar
    Erkek
    bence butür konuların tahribatta acılması yasaklanmalı bu arada ataist degilim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek
    ettim...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:
    -----------------------------

Zeka geriliğinden bu şekilde bir sayfa yapmış akıllı bir yaratıcıyı görmemesi için insanın öküz olması gerek,

Konu dışı ama hocam öküz sana yada senn gibilere denir. Hakaret edeceksin madem genele vurma

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pr_x71
    pr_x71's avatar
    Erkek

Arkadaşlar sayfa kapanmış sanırım.Şikayet eden etmeyen herkese teşekkürler...

::::::::::::::::::::::::::::::::::::
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek
    Bunlar kendilerine Atsızcılar diyen H.Nihal Atsız ın adını kullanıp sözde milliyetçilik yapan sanal orospu evlatları. Bunların bi site vardı atsizcilar.com defalarca kapattılar hala daha akıllanmadılar, başlarını çeken iki sünepe var çağatay uluğtürkle kemal aksungur adında.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

ambient bunu yazdı:
    bence butür konuların tahribatta acılması yasaklanmalı bu arada ataist degilim

işine bak evlat!

Allah büyüktür vesselam...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

gkhn759 bunu yazdı:

Zeka geriliğinden bu şekilde bir sayfa yapmış akıllı bir yaratıcıyı görmemesi için insanın öküz olması gerek,

Konu dışı ama hocam öküz sana yada senn gibilere denir. Hakaret edeceksin madem genele vurma

Konunun içine sokarım senı!

Akıllı ol,mal mal konusma!

Adam dogru dıyor YARADANIN var oldugunu anlamayanlara öküz denilmez,cunku okuzlere hakaret etmıs sayılırız!

Senın gıbıler yuzunden zaten bole aptal sayfalar acılıyor,gıt kelımeyı şahadet getir! Ondan oncede bı gusül abdesti al, Ozenti Gençlik!

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsist_manyaq
    anarsist_manyaq's avatar
    Erkek

apokontek bunu yazdı:

gkhn759 bunu yazdı:

Konunun içine sokarım senı!

Akıllı ol,mal mal konusma!

Adam dogru dıyor YARADANIN var oldugunu anlamayanlara öküz denilmez,cunku okuzlere hakaret etmıs sayılırız!

Senın gıbıler yuzunden zaten bole aptal sayfalar acılıyor,gıt kelımeyı şahadet getir! Ondan oncede bı gusül abdesti al, Ozenti Gençlik!

bu yüzden bir kere ban yedim ama dayanamıyorum arkadaş napayım :D

kimsenin inanıp inanmadığı seni ilgilendirmez. burada özgürce kendimizi ifade edebiliriz. ama bokunu çıkartmadan. ben ateistim arkadaş. beni burda bilen biliyor. kimsede beni bu yüzden yargılayamaz. ben sana neden müslümansın diyip küfür ediyorumuyum ? hayır. ozaman sizde bana ve benim gibi düşünen birisine karşı bu şekilde konuşamazsınız. bu sitede bu şekilde bir yorum yapabildiğine göre. kimin öküz kimin akıllı olduğu açıkca ortada. ayrıca bir konu daha var. burası facebookta beğenmediğiniz sayfaları kapatmak için yapılan bir site değildir. yardım istersiniz buna birşey demiyorum ama artık boku çıktı olayın. utanmasanız eski sevgililerinizin profillerinide kapatmak için yardım istiyceksiniz. lütfen daha seviyeli bir şekilde yorum yapın. yine ban yemeyiz umarım din ve siyaset yüzünden :D

İğneyi Çalan Hırsız Ülkeyi Çalan Hükümdar Olur...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

Bak senınde deıgın gıbı dozunu kacırmamak lazım dedın.

Ama senın gıbı dusunen bır embesıl arkadas orda "senın gıbıler" tabırı kullanmıs,bende dayanamam bu tarz konulara ve atalarım.

ben aslabırseyın başlangıcını yapmam,ama bır konu başlamışsa ve haksız yere bazı ınsanlara laf gelıyorsa aynı lafı fazlasıyla gerı ıade ederım!

Din ve Millet mevzusunda benım karsımda cıkmayın ne yapıyorsanız yapın.Aksı takdırde dayanamıyorum,kafayı sıyırıyorum kolaylıkla,o yuzden bu tarz konuları aşırıya kacırmayın kı bende konunun ıcıne etmeyeyım olur mu guzel ateıst kardesım...!

Ayrıca dedıgın gıbı ıstedıgıne ınanırsın,ıstedıgını yaparsın(kımseye zarar vermemek sartıyla),Acıkcası umrumda deıl neye ınandıgın,ısteyen gıtsın hıyara tapsın,benı ılgılendırmez...Ama su bılınmelı kı TEK BIR DOGRU VARDIR! ve TEK Bır YARADAN vardır...

Selametle,konu uzamasın lutfen...!

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokayortaburun
    gokayortaburun's avatar
    Erkek

böyle her 25-30 kisilik grupları kapattırmaya kalkarsak pc basından kalkamayız. Ne  biz ugrasabiliriz bunlarla, ne bunların yazdıkları birşeyle bizim Allah sevgimiz azalır. Bırakın sallayın bence. Anket manket neyse hadide , bu tarz tüm forumdakileri kullanma uygulamaları artık sıkıcı boyutta olmaya başladı. 

Toplam Hit: 3333 Toplam Mesaj: 28