Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
Arkadaşlar Mail Adresi Ve Yeni Şifre İşte Sana Hack
Arkadaşlar Mail Adresi Ve Yeni Şifre İşte Sana Hack
-
ya msn de arkadaşımla konuşurken bana aynen şöle bişi ddi "olm arkadaşımda bi program var mail adresini ve yeni şifreyi yazıosun heckleniosun" böle bişe olabilir mi gibi düşünmek bile saçma bence ama gelişmeler neler bu konuda ben arkadaşıma "o aman beni hackle" ddim ama yani yine de bi şüphe....
-
keklemeye çalışmış seni olurmu öyle saçma şey o zaman piyasada e mail adresi kalmaz. geçnlerde de bi ezik bana böyle tehditler savuruyodu böyleleri de olmasa gülemiyecez
-
haklısın aga bi de bana beni hackledi gözümün önünde ddi ve yani bi mail adresi almış
-
gülücen böylelerine başka bişey yapmicaksin en önemli eğlence kaynağım böyleleri acaip komikler
-
:):) haklısın walla ya bi de yemin etmesi yok mu görcen yani
-
neremle gülecegimi sasirdim
-
herşeye inanmayalım
-
bukalemun bunu yazdı:
keklemeye çalışmış seni olurmu öyle saçma şey o zaman piyasada e mail adresi kalmaz. geçnlerde de bi ezik bana böyle tehditler savuruyodu böyleleri de olmasa gülemiyecez
tamamen saçmalık böle bişe yok ama dondurabilir msn yisen bu konuyu keşke geyik bölümüne açsamışsın:)
-
A.q. hala adamlar öğrenemedi şunu yaaaa.Ben nerdeyse aynı cümleyi en az 50 kez forumlarda kullanmışımdır.Mail Hack diye bir boq yok,bunu kafanıza sokun artık
Hack edebilceğini iddia eden varsa kendi mail adresimi vereyim hacklesin.Bazıları diyor yok efendim sayılı kişilerdi bulunurmuş bilmem ne.A.q. söyleyin o sayılı kişiye beni hacklesin.Neden bize kimse birşey yapamıyor.Biraz bilginiz varsa korunursunu her yoldan.Bende antivirus bile yok ama ne virus ne trojan giriyor. :))
-
üstadlar bakın mail hack etmek diye bir şey yoktur adama en fazla fake mail atarsın trojan yedirirsin keylogger yollarsın o kadar yani denildiği gibi adamın adını yazıp ta şifresini bulacağın bir program daha geliştirilemedi bunu öğrenmeniz lazım artık yukarıda abimin yazdıklarına aynen katılıyorum hazırdan mail hackleyecek bir program yok piyasada daha olsa bile bu tür şeylere pek merak sarmayın
-
aman be sıktı arık. walla daha 1-2 ay oldu üye olalı. en az 20 tane benim msn i şöyle hacklediler nasıl oluyo, arkadaşım böyle msn hackliyom diyo nasil yapılıyo öyle diye saçma sapan başlıklar gördüm