Arkadaşlar Msn Nin Sürekli Hata Vermesi Rus Hackerler Yüzündenmi?
-
ben net hayatım boyunca msnden en fazla 3-4 defa düştüğümü bilirim bugün uspu oldu sinirden patlıom kafayı yedim aq durmadan düşüo! ama beyler mmsnden düştüğüm zaman netteede sorun var yani sorun sadece msnde deil gibi nettede sorun var yaw :S
-
adam bizi salak yaptı yaw bu( renegadien) kimse ve onun yazdıklarına doğrulama şeklinde yazan yardakçısı herkes siz gibi neyin(Hangi sistemin ve proğramın) hacklenip veya hacklenemeyeceğini bilemez onun için bu konu açıldı yoksa bunu yazan kişi kendine salak desinler.ukalık yapsınlar diye değil neymiş efendim renenin dediğine katılmayan 10 milyon salakmı
la şuna bak hele çıh çıh çıh -
komik
-
Bu ruslari buyutmeyin fazla amk...vakti zamaninda tahribat eline verdi onlarin...adamlarda pisko adamlar var ancak hotmail 2 gun once duyurdu server calismalari dolayisiyla 4-5saatlik kesinti olabilir Turkiyede demisti...deprem olsa ruslardan bileceksiniz lo...yok oyle bise..
-
opera.com acilmiyor ruslarmi saldirmis lo ? :)
-
opera.com acilmiyor ruslarmi saldirmis lo ? :) << :D .. Yoq Oraya İskorpiçx Abi Sinirlenmiş Saldırmış :)
-
rus değil laz hekırlar yüzünden
-
adam bizi salak yaptı yaw bu( renegadien) kimse ? rene abümüzdr admindir kendileri... sacma rusların bole bişi ypması :) bizim aprtmandakı su boruları ptladı acaba ruslarmı yptı ?
-
Abi sırtım kaşınıyo acaba rus hackerlar yüzünden mi
-
gbf soldier yazdıklarım zorunamı yoksa boruna mı gitti de hemen cavs gibi veya türk tabiriyle aynalı (sazan) gibi atladın .
Toplam Hit: 4413 Toplam Mesaj: 25