Arkadaşlar Mutlaka Okuyun. Yahudi İçkiyi Kaçırınca Türkiye İçin Bakın Neler Söyledi
-
Turkiyenin patronlarI museviler mi?
Cem Hakko, Cumhuriyet Devri $apka Devrimi sonrasI $apka magazalarI ile zengin olan musevi asIllI i$adamI Vitali Hakkonun ogludur. Alem dergisinin gecesine katIlan Cem Hakko ickiyi fazla kacIrInca bakIn dogrularI nasIl konu$tu:
"22 temmuzdan sonra neler olacagInI goreceksiniz, bizi azInlIk gorenler bu ulkedeki patronlarIn kim oldugunu ogrenecekler.
Cem Uzan dahi uc sene once elimi operdi $imdi bizden oy istiyor. Amerika ne derse o olur, biz ulkenin musevi vatanda$larI olarak patronuz. Siz i$cisiniz. Vakko olarak da hepinizi biz giydiriyoruz, bayIla bayIla, ovune ovune Vakkodan giyiniyorsunuz. Çukurova Grubuna da reklam veriyoruz, bu gece de benim paramla oluyor, sinirlendirmeyin beni keserim reklamlarI." -
Alkol işte şişede durdugu gibi durmuyo :)
-
LYCRa yavas be abi
ayrıca harbiden bu adamlar türkiyeyi harbiden gizliden gizliye yönetiolar aq para onlarda ticaret zekası onlarda -
lycra hocam yavaş gel.bilioz bunların ne olduklarını sinirlenme
-
nu_metal şöyle bir durum var..
3 kişi var görünen.. tayyip erdoğan, cem uzan, aydın doğan
tayyip erdoğan siyasetle uğraşan musanın oğlu, barzaninin kardeşi
cem uzan rum kökenli hortum zengini, medya patronu aydın doğan muhalifi,
aydın doğan ise şu günlerde medya tekeli olduğunu perçinleyen günüşhane ili kelkit ilçesi doğumlu, koç holding zengin ettiği bir kişidir.
Bu 3 kişiden 2 si (aydın doğan, tayyip erdoğan) ittifak yapıp cem uzanı saf dışı bıraktılar çünkü siyasette cem uzan tayyipin karşısında, medyada ise aydın doğanın karşısındaydı. aydın doğan ve tayyip el ele vererek önce medyadan sonra da yine medyayı kullanarak siyasetten vurdular.
O YÜZDEN SATILMIŞ MEDYADA BÖYLE HABERLERİ BULAMAZSINIZ
-
Sağlam kaynak varmı dai.
-
abi kaynaklar çok sağlam.. bunlar bizim lobimizden gelen mesajlar ve yayınlanmıyor medyada.. ondan paylaşıyorum sizinle
bu haber: 2007-06-27, Yeni $afaktan
-
LYCRa bunu yazdı:
-----------------------------nu_metal şöyle bir durum var..
aydın doğan ise şu günlerde medya tekeli olduğunu perçinleyen günüşhane ili kelkit ilçesi doğumlu, koç holding zengin ettiği bir kişidir.
Bu 3 kişiden 2 si (aydın doğan, tayyip erdoğan) ittifak yapıp cem uzanı saf dışı bıraktılar çünkü siyasette cem uzan tayyipin karşısında, medyada ise aydın doğanın karşısındaydı. aydın doğan ve tayyip el ele vererek önce medyadan sonra da yine medyayı kullanarak siyasetten vurdular.
-----------------------------
cidden cok dogru düsünmüssün
ben yavas ol die sey için dedim aq 2 dakka on konu acttın yavas ol motoru sogut die -
ya bu yahudilerin soyunu ırkını kanını sikeyim... filistinde neler yaptılar. orospu çocukları harbiden dünyayı yönetiyolar. çok kuvvetli lobileri var.
hatta bir kaç makalede okuduğum kadarı ile dünyanın farklı şehirlerinde bulunan yahudiler o ülkeye ait olarak raporlar hazırlayıp mossad ile paylaşıyormuş. bir diğer olaylarıda sanırsam bu amerikanın downjones borsasında her üç kişiden biri yahudi. Türkiye'de de bunların uzantıarı çok fazla masonlar falan var hepsi yahudi uşağı.
artı olarak eğer bu piçin dedikleri ispatlanırsa ve tv lerde yayınlanırsa (ki sanmıyorum özel tv lerde masonların elinde) bu piçi memleketden siktir edip kovmayan hükümetinde a.q
-
LYCRa bunu yazdı:
-----------------------------nu_metal şöyle bir durum var..
-----------------------------yuh abi bu kadar güzel açıklanamazdı . süper yazmışın ki yazdığında yalan değil doğru . aydın doğan 1 numaralı bir akp ci .
-
cuk oturmuş