folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Arkadaşlar Ne Oluyor Bu Klavyelere

Arkadaşlar Ne Oluyor Bu Klavyelere

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

Yahu kalvye alayım ele oturan düzgün birşey diye aramadığım yer kalmadı adam akıllı klavye bulamadım hepsi deüişmiş tuşların yerleri. Noktalar virgüller küçüktür büyüktür işaretleri soru işaretleri sağ tarafta toplanmış. Nedir bunun sebebi?

Not: Q klavye

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    sezginari bunu yazdı

Yahu kalvye alayım ele oturan düzgün birşey diye aramadığım yer kalmadı adam akıllı klavye bulamadım hepsi deüişmiş tuşların yerleri. Noktalar virgüller küçüktür büyüktür işaretleri soru işaretleri sağ tarafta toplanmış. Nedir bunun sebebi?

Not: Q klavye

sağ shifte yakın olması olabilir galiba.geçen bende komşunun notebookuna samsung r510 a klavye aldım hepsi dediğin kısımdaydı.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

Dünya genelinde böyle birşey var galiba sebebini çok merak ediyorum, dedim ya vatan da bimeks te medimrkt ta hepsinde bu şekilde, normal q klavye bulmak zor. Neden böyle bir değişiklik yapıldı acaba

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

foto link vs. var mı merak ettim 

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

http://akakce.cubecdn.net/a4-tech/a4-tech-km-720-f-ps2-z.jpg

mesela

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Türkçe klavye alıcan hacı, onlar gavur klavyesi ondan öyle.

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

türkçe değil abi bu o yüzden ş ı ğ ç harfleri yerine noktalama koymuşlar tasarımı değişmiş :F

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

hacı abiler sıkıntı şurada işte piyasada yok anasını satıyım :) e-ticaret sitelerine bakın nadir türkçe klavye :) hepsi böyle.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

sen türkiyede değil misin?

nası türkçe klavye bulamıyon

http://www.teknosa.com/urunler/125200260/logitech-k360-tr-klavye

resme takılma gayet türkçe klavye kullanıyorum?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı

Tıkla bi linke bak üstad, aynı benim dediğim gibi bu da

Edit: ö ç ş filan yok

sezginari tarafından 27/Ağu/15 11:44 tarihinde düzenlenmiştir

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    sezginari bunu yazdı
    Daft bunu yazdı

Tıkla bi linke bak üstad, aynı benim dediğim gibi bu da

Edit: ö ç ş filan yok

Adsadfsjl abi sabah sabah güldürdün beni valla.

Oradaki fotoğraflar satıcı siteden alınmış genel bir fotoğraf. Yani yukarıdaki örnekte logitech in sitesinden o klavyenin varsayılan fotoğrafı alınmış. Eğer tr klavye diyorsa öyle olmasının imkanı yok.

torpedo_XL tarafından 27/Ağu/15 11:55 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 2675 Toplam Mesaj: 21
klavye