Arkadaşlar Php İle Sıfırdan Portal Yazıyorum. Bakalım Ne Zaman Bitecek
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------
Türk Ekip Eğitim Seti Dağıtılmaya Başlandığından Beri Pehepeciler türedi:D
-----------------------------fenamı oldu tbt birazda php ci kazansın :)
-
hocam ajax için xajax'ı biraz araştır..
kullanımı epey kolay :)
http://xajaxproject.org/
-
üstad baktım siteye :) php ile işim bitince anca bakabilirim.
Asp ve Vb biliyordum yatkınım php ye başladım bitecek sonra jajax baktım örenkelerine de harika şeyler var :)
-
Zxone bunu yazdı:
-----------------------------üstad baktım siteye :) php ile işim bitince anca bakabilirim.
Asp ve Vb biliyordum yatkınım php ye başladım bitecek sonra jajax baktım örenkelerine de harika şeyler var :)
-----------------------------Hocam xajax zaten bi php class'ı.. Sitende ajax işlemlerini yapmanı kolaylaştırır :) Yani bakıyosan portalı yazmadan önce baksan senin açından daha iyi olur :)
-
kardeşim baktım inceledim zaten farkındayım, 2 türevi var biri sadece js js ve diğeride js + php ortak çalışma hattaa bi çocuğun yaptıklarını bile inceledim ama çok zaman kaybedeğim ilk olarak portalı oturtayım iyice sonra sıfırdan bir daha kendi portallımdan kopy paste ile jaxaj a geçerim bi şey olmaz zaten her yerdede işime yaramayacak jajax formlarda özellikle hoş duracak bakalım...
Bide girişi eklemem lazım direk açılsın sahadan.com a girin açılan tarzdan bi javascipt ile çalışmam lazım bakalım zaman neler gösterecek git git içeri girmeye başladım ...
Bi ana sayfanın design ile başlıyım dedim şimdi kullanıcılar bloklarında rengini değiştirmek isterler diye onlarla cebelleşiyorum her blok un design i çıldırıtıyo nerdey 4 saatimi alıyo sql ekle çek bağlantı kur okut Hty sok felan
dur bakalım daha kısa yolu vamrı bi onu araştıracam inşallah vardır yoksa böle işin işinden çıkılmaz bi tavır alacam :D