Arkadaşlar Powerdarbe.Com Rezilliği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BY-PCkopat
    BY-PCkopat's avatar
    Erkek
    Powerdarbe Nin Ben Açılışından eri Bütün Hikayesini biliyorum bi Kere Powerdarbe Cw ye Bağlı Bi Forum Kurucusu  Enigma (Cw de Hack Grup Başkanı). Beatrix İse Pwd nin Tasarımını Yapan Kişi Beatrix e Lafım Yok Zaten Yukarda da Mesajı var. Enigma  Cw deki Üstadları dediği  kişilerden izin aldı ve o akşam açıldı site. İlk Açıldığı Anda Bende nVardı Ftp Şifreleri Ama ben Birşey Yapmadım Kardeş Bildik.  Hatta Benden  1 tane Site İstedi Hacklemem için kendileri beceremedi pwd ye rezil olmamak için bana söyledi neyse bende accontlarını buldum verdim e Enigmaya Geçen Gelmiş Benim Haberlerde Yorum Yaz Kısmında Style Açığı wardı oraya image yapıştırmış askerialan ı hackledi diye bide sağ solda konuşuyo işte bunu bildiği hackerlık bu kadar...

Demirden Korksak Kemer Takmazdık.. :))) www.askerialan.net
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BY-PCkopat
    BY-PCkopat's avatar
    Erkek
    ic3 bunu yazdı:

diğer bir konu enigma  öyle şeylere ihtiyaç duyan birisi değildir.

onun hakkında düzgün konuş.edepli ol adam ol.

zumsuk aynı şekilde sen de.

o sitede kileri ne kadar tanıyorsun ki.

ona buna bk atma.

amacın  belki de tahribatla powerdaqrbeyi kapıştrmak belki aynı şekilde zumsuk.

dediğmi yine söylüyorum.

sen enigmanın yuzde biri ol  öle konuş

Olm Enigmanın Yaptığı Arkadan Vurmak Değilmi benim kimseyi Kimseyi Düşamn Düşürecek halim yok.. Olm Ben üStadlarımı Küçüklükten Beri bilirm tamammı sen haddini bil..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BY-PCkopat
    BY-PCkopat's avatar
    Erkek

Cw Nin Kullandığı ve benim Siteme Koyduğum Üst Buton Hazır Scripti Forum da İse Cw Ye Benzerlik göremezsin.. Çünkü Alakası Yok Cw İle Cw de Sevdiğim Birçok arkadaşım ve saydığım yöneticiler var ve ben tahribat yönetimi sana karşı düşürmek gibi bi niyetim yok ki kaldıki herkes senden aynı şekild şikayetçi doğru düzgün şerefinle hacklediğin site warmı 9 aydır cw den ayrıldım diyosun ulan zaten ben seni en fazla 5 aydır tanıyorum.. cw deydin zaten cw ye benzer oldu forum o yzden ben cw yönetiminden yani cwdoktoraydan izin aldım benzerlik oldu diye onay aldıktan sonra koydum..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Enigma
    Enigma's avatar
    Erkek

Ben Sana ftp yi Felan Verdim Öylemi Ulan Seninle msn de bir kez konuştum oda abi üyelerin avatarları küçük görünüo nasıl yapabilirim dedin a.q Neyse vay a.q Ne Güzel Senaryo Üyetiyorsun Lan Sen Şaşırdım Ne Güzel Planlamışız Dimi CW Yöneticileriyle Beraber Site Kurmuşuz Bu Topic Senin Olsun Be Decameron a Söylerim Bu Topiği Sana Alırım Sende Kendi Kendine Senaryo Üret Belki Bir Filim Yapımcısı Rakip Film Şirketinin Msn ini Hacklemek İçin Tahribata Mail Açıklarına Bakmaya Girdiğinde Bu Yazdıklarını Görür Ve Bir Film Teklifi Alırsın

Seni Sikliosam Neyim a.q Yaa A.q lameri..

OLSAYDI BU İŞLERİN AYARI İSMET PAŞA SİKERDİ CELAL BAYARI.!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    Beyler saygı ve Sevgi Çerçevesi içinde Bulunalım

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    franky
    franky's avatar
    Erkek

Ula sen ne boş işler le uğraşıon enigma ne yapmış ne cw ile ortakmı açmış siteyi ben öle bişe duydum bişeler cw benim olum ben doktorayın babasıyım anasını ben siktim doktorayın;)rahat ol... 

Toplam Hit: 5088 Toplam Mesaj: 17