Arkadaşlar Sıfırdan Bugün Başladım Nasıl Olmuş
-
http://berkeryilmaz.sitemynet.com/
arkadaşlar ilk çalışmam çok hatam var biliyorum tavsiyelerinizi bekliyorum yaptığım programın adıda PhotoImpression
-
-
Ben Göremedim Hajım . Kontrol Edersen Sevinirim
-
linkleri düzeltirsen ii olur
file:///C:/Documents%20and%20Settings/wErt/Desktop/zxczxcz.JPG
-
Oğlum öyle olmaz.Görüntülenmez tabii.ver bir ftp ye sonra link ver.Verdiğin linke baksana
file:///C:/Documents%20and%20Settings/wErt/Desktop/zxczxcz.JPG
-
muhahhahah dehşet olmuş araba hariç
-
arkadaşım kötü olabilir basit olabilir sen daha iyisini yapabilirsin ama sende bunları ananın karnından çıkarken bilmiyordun vede sonra öğrendin değilmi sende bu yollardan geçtin bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp sen muhahhahah diye gülerken benle dalga geçtiğini zannederken aslında ben senle dalga geçiyorum senin gibi iki şey öğrenipte havalanıp kimse ile dalga geçmiyorum tamam mı
ve de dalga geçiyorsun demek ona ulaşamayacağından onu lekelemeye çalışıyorsun tamam mı en azından çalmadım kendim yaptım kendi emeğim tamam mı oraya dalga sözcükleri yerine hatalarımı yazsaydın daha iyi olurdu
EMEĞE SAYGI
ben bunu paylaşırken iyi veya kötü her türlü eleştiriyi almak için paylaştım hatalarımı görüp ileride daha iyisini yapmak için tamam mı aslında ben senle dalga geçiyorum tamam mı çünkü sen onu yapamayacak yeteneğe sahip değilsin zaten çok iyi yapsaydın dalga geçmezdin hataları söylerdin tamam mı
-
euheuehueuhue bu ne be =))
ama güzel ya dewam et
-
aga harbi iyimi olmuş tamam seçtiğim araba biraz kötü (fiat 126 bis) ama neyse zaten bende gırgır olsun diye onu seçtim aga hatalarıda yazsaydın başka yaparsam daha iyi olabilir
-
wert bunu yazdı:
arkadaşım kötü olabilir basit olabilir sen daha iyisini yapabilirsin ama sende bunları ananın karnından çıkarken bilmiyordun vede sonra öğrendin değilmi sende bu yollardan geçtin bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp sen muhahhahah diye gülerken benle dalga geçtiğini zannederken aslında ben senle dalga geçiyorum senin gibi iki şey öğrenipte havalanıp kimse ile dalga geçmiyorum tamam mı
ve de dalga geçiyorsun demek ona ulaşamayacağından onu lekelemeye çalışıyorsun tamam mı en azından çalmadım kendim yaptım kendi emeğim tamam mı oraya dalga sözcükleri yerine hatalarımı yazsaydın daha iyi olurdu
EMEĞE SAYGI
ben bunu paylaşırken iyi veya kötü her türlü eleştiriyi almak için paylaştım hatalarımı görüp ileride daha iyisini yapmak için tamam mı aslında ben senle dalga geçiyorum tamam mı çünkü sen onu yapamayacak yeteneğe sahip değilsin zaten çok iyi yapsaydın dalga geçmezdin hataları söylerdin tamam mı
bu ne yahuu" tamam mı? tamam mı? tamam mı?" böyle Kücük Emrah gibi davramana gerek yok hem ben onu gırgırına yazdım! Amacım dalga geçmek değildi! Bu resme bu kadar değer verdiğini bilsen hiç yazarmıydım !! neyse hakkını helal et -
ya ben güzelmi kötümü onu merak ediyorum ii başlangıç için fena değil derseniz devam ama boş ver yapma derseniz yapmıcam