Arkadaşlar Sitem Hacklendi
-
arkadaşalar herkese merhaba www.uykucum.com adlı site hp_mod diye biri tarafından hacklendi ne yapabiliriz yardımcı olursanız sevinirim siteyi bir daha yuklesek bir daha hackliyeceğini sölüyo nasıl kurtuluruz bundan
-
Dosyanın yedeklerimi yokmu ftpden tekrar at düzelet, yada host- domain aldığın yere mail at onlarda yedeği vardır, düzeltirler...
-
sitenin yedeği var onu yuklerizde bundan kurtulmak için ne yapabiliriz
-
hacklanmak nedir hacım?
server daki dosyalarına bak
shell gibi bişi vardır belki.
koy bi html index gel heykle de sonra hekleyebiliyomu
heykleniyosan hostçuna küfretmeye başla
senin server ına diye
-
hacketmişsin http://www.uykucum.com/Db/genel.mdb db yoluna, bir kaç açığa dikkat et.Son güncellemeleri www.aspsitem.com dan bak.Yine inerse site büyük ihtimalle serverdan.
-
abi scriptin mbd dosyanla komple çalınabilir kapat istersen siteyi
-
dbnin yerini değiştir amelenin dediği gibi serverına bak hatta yine amelenin dediği gibi bol bol küfret.ftp şifreni falan da değiştir.
-
ulışırsın ben 3 defa yedim 3. de inadı bıraktım forumu güncelleştirdim şimdi rahatım ;)
-
arkadasim kopyasi olan dosyayi css dosyasina aktar ordan options dan yedekleme prg guncellestir run>cmd>remote connect> site ismi yada ip adres> eski passw>new pasww> ok
de
sonra baglanti aldigin domaine hosta w-mail cek sana admin document verecek onu cop yap ornek possy.bat sonra bat i actiktan sonra adresini yaz dicumenti yapistir yeni sifre koy that's it ayikan ayikti buda bir web hacktir saygilar
-
birisi site hackler birisinin sitesi hacklenir sanırım yazın gelmesiyle dürzüler çoğalacak
-
ganimet bunu yazdı:
-----------------------------
birisi site hackler birisinin sitesi hacklenir sanırım yazın gelmesiyle dürzüler çoğalacak
-----------------------------
:)) katılıyorum hemde gülmekten katılıyorum :))).........
Toplam Hit: 2688 Toplam Mesaj: 12