Arkadaşlar Sizin Anlatıcağım Konuda Bi Fikriniz Varsa Çok Yardımcı Olacaksınız!
-
yaa bizim şöyle bi sorunumuz var ki nasıl anlatıcağımı da bilemedim zaten aklım da almıyo da arkadaşımın pc de birisi msn den konuşmuş o konuşmalar kaydedilmiş..ama öyle bişey olmasına imkan yok yani düşünüyoruz düşünüyoruz o saatlerde pc yi açıp da o konuşmaları yapıcak birisi aklımıza gelmiyo..ama başka birisinin böyle bişey yapmasına imkan var mı ki? yani sonuçta pc ye kaydediliyo konuşmalar..başka bi pc den yapılmış olsa konuşmalar buraya kaydedilmiş olmazdı..yani nasıl olabilir ki bizim kafamız çok karıştı :S bi fikri olan var mı? acil bi durum çünkü sevgilisiyle arası bozulacak :S
-
arkadaşın yalan söylüyor
çok mu zor bunu anlamak?
-
Yapmıştır bir şekilde hocam. Arkasından ceviz kırdıysanız ilişkisi bozulsun. Aldatmayın çocuğu.
-
ya sonuçta yurt ortamı herkes yapmış olabilir ama bizim şüphelendiğimiz kimse yok..ayrıca arkadaşın da böyle bişey yapmasına imkan yok..biz de bunu anlamıyoruz zaten..hani olabilir mi böle bişi die düşünüyoruz da bilemedik :S
-
benim anladığım bu hayatta şudur; hiç beklemediğin insandan bile herşeyi bekleyeceksin. yapar...
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşın yalan söylüyor
çok mu zor bunu anlamak?
----------------------------- -
Yapmaz dedigin arkadasindan kork bence.Bariz yalan, eger gozunle gorduysen o yaninda ki arkadasindan baskasi degildir.Ya da sen yaptin arkadasina da yardimci olurum ayagina tbt'ye konu aciyorsun.Siz kiz milleti varya :)
Yiyin birbirinizi :P
-
cocuk kiza guvenmiyorsa , ileride zaten aralari bir sebepten acilacaktir.
ikili iliskilerde guve onemlidir. he cocugu cidden aldatmissa cocugun onu birakmasi daha iyi olucaktir ...
pcye nasil kaydedilmis , keylogger danmi ? yoksa msnin kendi mesaj tarihi kayit seceneginden mi ?
-
yani o pc den konuşulmuş diyosunuz dimi? yani başka türlü o yazıların pc ye kaydedilmesi imkansız?biz bundan emin olmak istedik..
-
Uzaylılarmı konuşcak hocam o pcden konuşmuşlar tabi. Türk erkeğinin güvendiği dağlara kar yağdırmayın. Rusya ile vizelerde kalkıyor gideriz valla kalırsınız ortada.
-
o değilde ben hariç herkes durumu anlamış yorum getirmiş.
okudum, okudum.. derken bir daha okudum olayı anlayamadım :|
ben yatıom çao.