folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Arkadaşlar Telefon Almak İstiyorum Kararsızım Fikrinizi Söyleyin

Arkadaşlar Telefon Almak İstiyorum Kararsızım Fikrinizi Söyleyin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    arkadaşlar tel almayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım fiyat 500 civarı olcak en fazla fakat görsel çok güzel bir şey olcak illada nokia olcak die bir takıntım yok ama kaliteli bir marka olsun istiyorum aklımdan n 73 music edition geçiyor kamera 3.2 felan olsun istiyorum hafızası iyi olcak vs

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingOfTheAngel
    KingOfTheAngel's avatar
    Erkek

yalnizturk bunu yazdı:
    -----------------------------
    arkadaşlar tel almayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım fiyat 500 civarı olcak en fazla fakat görsel çok güzel bir şey olcak illada nokia olcak die bir takıntım yok ama kaliteli bir marka olsun istiyorum aklımdan n 73 music edition geçiyor kamera 3.2 felan olsun istiyorum hafızası iyi olcak vs
    birader n73 tavsiye etmem biraz ağır kasıyor ama alırsan ben yardımcı olurum hızlandırırız.Ayrıca music editiona ek para vermene gerek yok standart edition alıp onu music editiona kendin yükseltme imkanına sahipsin

edit:6120c tavsiye ederim hoş telefon

BENDEN NE KÖY OLUR NE KASABA BENDEN OLSA OLSA MEMLEKET OLUR MEMLEKET...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek

nokia 5700 express müzik forumda böle konularda hep öneriyorum..1,5 yıl oldu ilk çıktığında almıştım hala taş gibi kullanıyorum..senin isteklerine göre de hem görsel olarak hem hafıza olarak çok yeterli..kamerası 3,2 lere taş çıkarır bence+ flaş var..video kaliteside süper..fiyatıda oldukça uygundu ben ilk çıktıında 700 e almıştım..bi düşün :D

o olmas diosan e66 çıktı nokia nın kayan kapak süper bişey

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaPTiXX
    CaPTiXX's avatar
    Erkek

n73 standartı nası çeviriyoruz music editiona? bi de hızlandırırız demişsin..hele bi anlat bakalım:D

Hakanlar Hakanı, Sultanlar Sultanı Cennetmekan II.Abdulhamid Han..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingOfTheAngel
    KingOfTheAngel's avatar
    Erkek
    CaPTiXX bunu yazdı:

n73 standartı nası çeviriyoruz music editiona? bi de hızlandırırız demişsin..hele bi anlat bakalım:D

nokianın sitesinden yeni versiyon bölümünü bulucaksın n73ü seçiceksin ordan uygulama incek usb kablosuyla yapıcaksın biraz karışık bişey ben sna pmden linkleri yollarım gözün kesiyosa yaparsın ben şuan yaptım canavar gibi kullanıyorum :)

hızlandırmaya gelince basit yöntemleri önce anlatayım

ajanda ayarlar görünün şeklini yapılacak görünümü yap işlem kaydı süresini 1 gün yap lifebloga gir ayarlar öğe türlerinden işaretli olanları kaldır

bi yöntem biraz garip ama farkı görebilirsin

Telefonlarınızda Yapılacaklara girin
    Başlık olarak
    Speed
    Yazın
    Tarih yerinede 29-01-2005 girin
    Öncelik yerinide yüksek yapın
    Ve bu şekilde kaydedin

Bir başka yapılacak açın
    bunada
    quokie
    yazın
    Tarih yerinide 29-01-2005 girin
    Öncelik yerinide bu sefer düşük yapın ve kaydedin

son olarakda ilk olarak speed'i
    ikinci olarakda qoukie'yi yapıldı olarak işaretleyin
    ve telefonunuzu kapatıp açın..

başka bi yöntem x ploreden gir sistem klasörlerine erişim açıksa :/private/102072c4/reserved.bin bu dosyayı sil sistem klasörlerine erişim kapalıysa cep forumlarından nasıl açıcanı bulabilirsin

başka bi yöntem cache klasorunun akışını değiştiriyosun yani pc de temporary internet files warya ona benzer şeylerin logları tutuluyor telefonda o loglarda telefon hafızasında depolanıyo sen bunu hafıza kartına yönlendiriyosun

onuda anlatayım sistem klasörlerine erişimi açıyosun x ploredenz:\ private\10202be9\101F8557.txt" dosyasını

dosyasını "c:\ private\10202be9\" klasörüne kopyalalıyosun  yalnız kopyalamadan önce örnekte verdiğim gibi yapıcan ''c'' olan yeri sen ''E'' yapcan

cenrep
    version 1
    [defaultmeta]
    0
    [platsec]
    [Main]
    0x1 int 1 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
    0x2 int 1024000 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
    0x3 string "c:\\cache" 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
    0x4 string "c:\\cache" 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
    0x5 int 300000 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
    0x6 string "http://host53.nokia-boston.com/Cache_OpCache/Op_Menu.xhtml" 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
    0x7 int 1 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
    0x8 string "c:\\cache\\vss" 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
    0x9 int 3000000 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
    0xA string "http://www.vodafone.com;http://172.19.188.193/browser;http://testsuite.nokia-boston.com/browser" 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail

ordaki c yi e yapıcan

bi dier yöntem lifeblog db dosyası war c de data/lifeblog dosyasının içinde lifeblogdb dosyası bu dosya telefonun ramini aşırı kullanıyor bunu silerek ramı arttırıcaksın sil deyincede silinmiyo ben sana napıcanıda anlatıyım

1. Jbtaskman son sürümünü kullanarak Araçlar\İşlemlere gidin ve LifeblogDBSERVER.exe dosyasını bularak işlemi sonlandırın
    2. Artık "c:\data\lifeblog\database\" klasörüne giderek "lifeblog.db" dosyasını silebilirsiniz.

3. Artık cihazı yeniden başlatın ve 1. adımı tekrarlayın
    4. Tekrar "c:\data\lifeblog\database\" klasörüne gidin, X-plore kullanarak "lifeblog.db" dosyasına "Gizli" ve "Sadece okunur" niteliklerini verin.
    işlemler tamamdır

şimdi bu saydığım şeylerin yaparsanız n73 e yavaş diyen arkadaşlar n73 deki hünerleri anlıyacaklar şimdilik kabataslak anlattım eğer yapmayı kafaya koyarsanız ulaşın yardımcı olurum

BENDEN NE KÖY OLUR NE KASABA BENDEN OLSA OLSA MEMLEKET OLUR MEMLEKET...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    eray dostum saolda bunun kamerası 2 mp miş yinede teşekkür ederim söylediğiniz için saolun arkadaşlar peki ne kadar bu n73 standart veya sen satıyomusun bana siyah modeli lazım ama

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

bende n73 alacam şu müzik edition için olan linkleri atarsanız çok sevinirim :F 

n73 rulezz :| 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek
    Sony Ericsson P1i

Yapay zeka, zeka değildir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

sony ericson k320i

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Nokia 3210
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stevie
    Stevie's avatar
    Erkek
    eray bunu yazdı:

nokia 5700 express müzik forumda böle konularda hep öneriyorum..1,5 yıl oldu ilk çıktığında almıştım hala taş gibi kullanıyorum..senin isteklerine göre de hem görsel olarak hem hafıza olarak çok yeterli..kamerası 3,2 lere taş çıkarır bence+ flaş var..video kaliteside süper..fiyatıda oldukça uygundu ben ilk çıktıında 700 e almıştım..bi düşün :D

o olmas diosan e66 çıktı nokia nın kayan kapak süper bişey

güzel telefon ama kamerası n73 kadar değil.

n78 , 5320 olabilir nokia olarak.

ancak bence senin alacağın model samsung i550w dir.

hepsiburada sitesine bak 449 YTL. wifi, 3mp kamera, gps, radyo vs. mevcut. fiyatına göre çok çok iyi.

İNDİRİM İÇİN SON GÜN yazıyor :)

Toplam Hit: 4988 Toplam Mesaj: 24