Arkadaşlar Trojen Lazım Ama Nasıl (Tıklayın)
-
merhaba arkadaşlar yaklaşık 2sene önce burda bi trojen yayınlanmıştı 76kb civarlarındaydı sanırım ve tıklayınca bi hata veriyodu sonra 3dkkka içinde bilgisayara format atıyodu hiçbir antivirüsde yakalayamıyodu simgesine winamptı formda aradım bulamadım yardımcı olabilcek varsa yada anlattıgım trojenden daha iyisine sahip olan varsa paylaşırsa sevinirim selametle...
-
Çukorovalının yazdıgı program olabilir dedigin
-
yaw bizim holynin hard formatını kullansana :s
-
hardformatter dan bahsediyo büyük ihtimal. O yakalanıyodu yanlış hatırlamıyosam...
-
walla en son babam yanlışıkla müzik die açtıkdan sorna sildim onu ):): bütün pc yi mahvermişti zor bulursun onu
-
hardformatter çalışmaz şuanda arkadaşın dedigi program çukurovalının yazdıgı program ben hatırladım iconuda winamp iconu idi
-
arkadaşlar ilginize teşekkür ederimde o trojanı yada onun gibi saglam bi trojen verin bana ama yakalanmasın mümkünse yada her antivirde yakalanmasın =))
-
www.mcyargic.com/for.rar al indir arşivde varmış :):): dogacak şeylerden mesuliyet kabul etmiyorum he bide avler tanıyor bunu
-
ewt ewt çukurovalınındı yanlış hatırlamıyosam bulabilirmiyiz onu yada bulsakta işe yararmı ???
-
İstiyosan önce kendi makinanda bir dene :D:D
mcyargıç uyarısını yapmış... -
arkadaşlar yukarıda verilen linkteki sitede problem var galiba ... indiremedim
bu arada bu trojen i bulan olursa burada bizlerle paylaşırsa sevinirim
Toplam Hit: 4544 Toplam Mesaj: 14