Arkadaşlar Üye Alımları İçin!
-
arkadaşlar üye alımları için.bizim arkadaşlar üye olmak istiyor olamıyor key istiyor...
burda bazı üyelere bakıorum 1 yıl önce üye olupta 1 yıldan beri girmeyen kişiler var bence kısıtlanma yapılmalıdır 4,5,6..vs ay girmeyen kişilerin üyelikleri silinmelidir bence sitenin düzeni böle olursa sitede üye alımlarında key"e feelan gerek kalmaz die düşünüyorum? -
evt hoş düşünceler tabi
-
hoja zaten adminler siliyorlksr merak etme ama biraz daha beklemsi lazım tahri key özel günlerde devre dışı bırakılsın 19 mayısta mesela valla iyiki tahrikey var o olmasa biz delirmiştik
-
Arkadaslar Tahrikey olmasi Lasim eger olmazsa ..Nerde lüzumsuz ..Sömürücü ..tabir-i caiz ise ...eziq insan varsa buraya dolacak ondan sonra isin yoksa ..Adminler adina konusuyorum "onlari banla dur" ..en güzeli Key'in olmasi ..
-
Bir yerde bereket olması için bu şart arkadaşlar hem özel bir yer olması açısından da bu böyle..(bence)
-
arkadaşın msnden gelsin
-
Key en güzeli...Sömürücülerden sitenin huzuru kacıyor yoksa
-
tahri-key iii..ama benim de bi fikrim var üye olmayanlar konuları görmemeli bence(ölesine bi fikir:d
-
Arkadaşım da ne zamandan beri key istiyor.Verdiğiniz keylerin hiç biri olmamış..O yüzden üye olamıyor.En sonunda bıraktı zaten.En son sorduğumda ben daha napayım be a.q sende bi sik yapmıyorsun falan demişti..Buraya her isteyen belki üye olmamalı ama lamerler falan ayıralım derken birçok kişi de kurunun yanında yanıyor..
-
pm atbana bi bakalım
-
verilen keyler olmuyorsa birileri biriktiriyor demektir yakinda karaborsa olur tahrikeyler :)
Toplam Hit: 4217 Toplam Mesaj: 16