Arkadaşlar Yardım Edermisiniz
-
arkadaşalra benim sorunum cd den film izlerken cızırtı yapıyor ve bunun nedenini anlayamıyoruz şimdiden tşkr ederim
-
Ses kartın pci-x ise düzgün yerleştirdiğinden emin ol.
-
kuralları okuyup ona göre başlık açarsan daha rahat yardım alırsın
-
ok özürdierim arkadaşlar
-
Forumda daha samimi davranmak için seviyeyi düşürmeyi gerek yok değil mi "looo moo"
Anakarttan nasıl olabilir anlamadım ama ses kartın onboard ise sorun olabilir bu durumda yapacağın sey sert bi bakış atmak olacak herhalde karta..Harici bir ses kartın varsa yerinden çıkarıp yeniden takmayı dene..Film izlerken diyorsun,farklı birkaç film denedin mi sadece bir film de yapıyorsa cd den olabilir(veya netten indirdiğin datada).Bir başkası mikrofon kullanıyorsan haporlöre yakın tutarsan sesi arttırdıkca derin bir ugultu oluyor. ama sorun bu olmasa gerek cızırtı dediğine göre :) Ama donanımlara bakmadan önce yazılımlarla oyna.Ses kartının yazılımını yeniden yükle,Anakartınkini güncelle,Başka codec dene film için vs.. -
Başlık halen daha düzelmemiş . . .(Sen yenisin galiba)
-
evet tahmin ettiğiniz gibibenyeniyimbaşlık düzeltmeyi bilmiyorum benibu seferlik mazur görün
-
kasaya esaslı bi vur:)nasıl duzelir o bag
-
bak yazdığın ilk mesajın üstünde düzenle yazar ona tıkla ordan başlığı düzgün bi şekilde konunun içeriğini anlatacak şekilde yaz sorada alta mesajını yaz bittiii...
-
ok sağol
-
bence cd-rom'dan filandır. başka cd rom bağla kasaya bak bakalım varmı aynı sorun
Toplam Hit: 1623 Toplam Mesaj: 12