Arkadaslarınızı Korkutmak İstermisiniz ?
-
Üstteki soru kısmına Pe yazıp..... yapın sonra soracağınız sorunun cevabını buraya yazın
Alttaki kısma ise soruyu yazın ve ? koyun.
Mantık üstteki kısma aslında siz cevabı yazıyorsunuz ama orda başka birşey çıkıyor böylece sanki Peter bilmiş sanıyor karşıdaki gurban.
-
hala anlamayan var
edit: anladım
-
Ey kahpe cevapla yarragım kaç cm?
yazdım cevap mevap evrmedi bu meret
-
Üstteki kısma hitabet yazıyosunuz normalde, fakat "nokta" ya bastığınız anda cevabı yazıp sonra noktaya tekrar basın ve devam edin, hala hitabeti yazıyo gibi görüneceksiniz...
Daha sonra da alt kısma sorunuzu yazın, tepeye yazdığınız cevap karşınıza çıkacak.. :)
-
NmC bunu yazdı:
-----------------------------Üstteki kısma hitabet yazıyosunuz normalde, fakat "nokta" ya bastığınız anda cevabı yazıp sonra noktaya tekrar basın ve devam edin, hala hitabeti yazıyo gibi görüneceksiniz...
Daha sonra da alt kısma sorunuzu yazın, tepeye yazdığınız cevap karşınıza çıkacak.. :)
-----------------------------tamamdır akşam sıcırtıcam birilerini :D arkadaşlar en üst kutuya gelip noktaya basın ve cevabınızı yazın böyle yapdıgınızda kutuda yazdıgınız şey please melease diye gözüküyor bir nevi şifreleliyor alttaki kutuyada soruyu yazın
-
çok eski bir olay ama bilmeyen çok :) unutmuştum iyi oldu hatırlattığın
-
kız ark bana yapmaya çalışmıştı yemedim.
bilgisayarı fişini çekerek kapatanlara çalışın daha etkili olur ;)
-
2007 de vardı bu dalga
-
çok güzel bir şey :) önceden okulda bilgisya hocası gösterdyidi.Baya şaşırmıştık :))
-
yaptım. boş iş.
bu ne böyle ilkokul 5 şakası gibi.