Arkadaslarinizla Karsılasabileceginiz Cok Zevkli Bir Flash Oyun
-
bkagan.mybrute.com sayfaya girin ve arkaniza yaslanin katliam baslasın
-
refli link oldugunu solesen daha ii olurdu :), cok zekiler pek cekilmez
-
gVeR bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------adamım ortada refli link falan yok, mybrute son zamanlarda çok populer bir oyun, kendine bi karakter oluşturuyorsun ve dövüştürüyorsun, o linktekide arkadaşın nicki oluyor, ref değil
-
biliyorum bu oyunu.. güzel oyun fakat günde sadece 3 adet saldırı hakkınız var.. eskiden oynuyordum
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------gVeR bunu yazdı:
-----------------------------adamım ortada refli link falan yok, mybrute son zamanlarda çok populer bir oyun, kendine bi karakter oluşturuyorsun ve dövüştürüyorsun, o linktekide arkadaşın nicki oluyor, ref değil
-----------------------------eahuuh, abi adam 7 lwl olmus, linkten girdiin an gebertio :)) . Cokta ciddiye alincak birsey soledigimi sanmiorm ayrica :)
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------gVeR bunu yazdı:
-----------------------------referans oluyor.. çünkü kendi ref.inle oyuna karakter kattığın zaman sana +1 puan geliyor..
-
kimler oynuyor oyunu belki bende başlarım yeniden lvl 10 dan sonra clan da kuruluyor clan felan kurabiliriz..
-
yav gunde 3 kere papaz edebiliyosun çok kötü :)
saatte 1 gibi birşey olsa neyse
-
üye oldugun ilk gün 6 kere saldırabiliosun sonraki günler günde 3 tabii
-
Gayet refferer link kardeşim..
Adamın derdi o kadar masumane olsaydı zaten linki www.mybrute.com şeklinde verirdi ;)
-
evet güzel oyun gibi bende üye oldum bu arada tngu.mybrute.com:)