Arkadaşlar,Yalan Yanlış Yok.Tahribat.Com Mensuplarının Çalabildikleri Enstrumanlar Nelerdir?
-
Bateri,elektro gitar ve orta halli Piyano...
-
tamam yazdik ne caldigimizi da niye ? tahribat orkestrasi mi kuriciizz yoksaa ??
bu arada yetenek fiskiriyomus heyt =) -
Valla iyi olurdu :P
Benim memlekette olsaniz benim studyoda devasa bir Tahribat Albumu cikartirdik :)) Butun arkadaslar da calardi parcalarda.
Soyle de yazardik kapaga :
Gitarlar : Kreston, NeCroManCeRrR, dj-shadow, Pinkfloyd, Kedi_Gofreti, Cronos_23, Siyah, Holy One, phiber
Enstruman Efektleri : Holy One
Fulut : Kabus,NeCRoMaNCeRrR
eergin96: Ney caliyor biz de bilmiyoz :P
Bass Gitar : Synthmaster, Cronos23
Davulda : eFe19KAN, deadnightwarrior,
Deer_Skull
klavyelerde : serwo
Synthesizerlar ve Orkestral Aletler : Ben
Isliklar ve havali korna : DesertSun
Kayit, Mix ve Mastering : Synthmaster VK Studios 2003
Sponsored By : www.tahribat.com
-
heheh olm o kadar gitarciyi napcaz
herkes ayri telden calar len :) -
Biegün toplanıp studyoya gitsek hep beraber, şöle 5er 5er girip doğaçlama takılabilirz aslında -
Gitara yeni başladım...Flüt çalarım...Klavye Çalarım...Teyp Çalarım...TeLefon Çalarım...Cüzdan çalarım...
-
Asla sisin yanınızda davul çalmam çekinirim çalamam performasn gösteremem ama iyi seyreder kötü yorum yapabilirim
-
bende bugün tek başıma stüdyoya girdim ve bi karar verdim.uzun süre Death parçaları çalmaya çalışmayacam.
Bi liste yapmıştım içinde dream theater ve death parçaları koymuştum öne dream theaterları koydum güzel güzel çaldım.sonra bir death fırtınası başladıki,aman allahım pişman oldum
bilen bilir Death in son albümden Scavenger of human sorrow
spiritcrusher ve bite the pain ile başladım,sonra symbolic falan vardı ama çıktığımda zor yürüyodum,terler boşanıyodu kafamdan,hala belim ağrıyo
uyarmadı demeyin,akıl karı bi iş değil -
yaklaşık bir yıldır klasik gitar çalıyorum. şimdilik sadece metallica"nın "nothing else matters" ı ve başka birkaç şarkıyı kendimi dinletecek kadar çalabiliyorum. hocam falan yok. ama azmettim, kendi kendime öğrenecem.
-
1996 den beri elektro gitar (lead)
Toplam Hit: 10529 Toplam Mesaj: 48