Arkadaşlık Siteleri Dolandırıyor. Kalbimde.Com Sitesine Dikkat
-
http://www.sikayetvar.com/arama/?typex=1&q=hayalimde&x=0&y=0
http://www.sikayetvar.com/arama/?typex=1&q=kalbimde&x=0&y=0
hepsi aynı gold üye yaptırmak için, sonra fasa fiso... otoya bağlamışlar profildeki bilgileri alıyor ona göre sallıyor gönderiyor, script galiba
-
hahahha gülüyorum sadece o msj atalar sistem botu :D adminin belirledigi gün ve saatlerde otomatik msj atar normal üyelere siberalem de aynı dalga siberalem sexalem gibi ama karılar oradamı çalışıyor ne
-
Bırak siteleri, Turkcell bile şaşırdı kendini. Gecenin bi köründe "Gel tanışalım, yanıyorum söndür beni." abidik kubidik mesajlar gelmeye başladı. Evli mevli olsan adamın ocağına incir ağacı diker vallahi.
-
iyide kardeş sen bilmiyomuydun böyle olduklarını bi kere daha geçen sene böyle bi siteyi hacklediler veri tabanını paylaştılar la bi baktım bütün kızların hesap sahte örnek bi msn almışlar şifreler hep 123456 123456 hep böyle çaktım köfteyi dedimki parayı bunlara verenlere müstak sonuçta parayı bunlara vereceğine
geneleve gidebilirsin, istersen brazzer hesap alabilirsin yok param cebimde dursun sefam keyfim yanımda olsun diyosan normal +18 sitelere girebilirsin ne işiniz var kalbimde.com da :D
-
iskarpin bunu yazdı:
-----------------------------
Bırak siteleri, Turkcell bile şaşırdı kendini. Gecenin bi köründe "Gel tanışalım, yanıyorum söndür beni." abidik kubidik mesajlar gelmeye başladı. Evli mevli olsan adamın ocağına incir ağacı diker vallahi.
-----------------------------ahahahaa :)) eyvah eyvah
üye olmayın sizde bu sitelere en güzeli.. -
gumusservi bunu yazdı:
iskarpin bunu yazdı:
-----------------------------ahahahaa :)) eyvah eyvah
üye olmayın sizde bu sitelere en güzeli..
-----------------------------Bu sitelere üye olan birisi değilim zaten hacı. Biri benim numarayla üye oldu desem, bana mesaj gelirdi zaten üye oldunuz tebrikler cart curt gibisinden. Fakat Turkcell ya numaraları paylaşıyor ya da kendi alt veritabanından sallıyor bu mesajları. Tekrarı halinde yasal yollara bile başvururum belki.
-
botlar yolluyor özel mesajlar.boş siteler işde.net dolu öyle gereksiz sitelerle
-
bu bişey mi bende nesquik aldım sözde kalsiyum bilmem ne deposu
1 litrelik sütün üstüne bakıyom " günlük kalsiyum ihtiyacının %25'ini karşılar" yazıyo
nesquik'e bakıyom " sütle birlikte günlük kalsiyum ihtiyacının %25'ini karşılar" yazıyo
amk larım resmen dolandırıcılık yapıyo :)
-
şerefszlik dizboyu