Arkadaşlık Sitelerinde Üyelikleri Olan Yada Bilgi Sahibi Olan?
-
selam hocalar bu görüntülü kameralı arkadaşlık sitelerinde üye olan yada bilgi sahibi olanlar varmı? üyelikler parayla oldukları için genelde kredi kartı bilgilerini istiyorlar yada bir şifre satıyorlar hazır bayramda bitmişken :D gözüm gönlüm açılsın diyorum acep bilgisi olan varmıdır güvenilir siteler varmı +18 olan : | ( livejasmin,camfrog vs gibi )
-
www.cam4.com en bomba +18 kameralı chat sitesidir :)))
-
dışarda binlerce hatun varken bu sitelere neden girmek istiyorsunuz manita yapmak çok kolay beyler
-
takipteyim :|
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
dışarda binlerce hatun varken bu sitelere neden girmek istiyorsunuz manita yapmak çok kolay beyler
----------------------------- -
Türk kızlarının burnu 10 mt yukarıda havadeyken türk gençlerimizin elleriyle nikahlanması daha doğrudur hocam
@aliyk
Hoca site sağlammı :D
-
zamanında ben
bir tane
siteye uye olmuştum adını hatırlamıyorum
muzik sitesiydi sonra kudurdular
şimdi beni siberyonja.com diye bir siteye uye yapmışlar
kulanıcı adım: o sitedeki kulanıcı adımla aynışifremde kafadan sallamışlar
hatunlar mesaj yazıo aradabi bakıorm
hatunun yazdığını aynen yazıyorum
bebeğim benimle kamerada sexe varmısın canlı canlı heyecanlı istiyorum yanlızlıktan ve evde oturmaktan sıkıldım gün boyu biraz heyecan istiyorum msn disixxxxn31xxxxxxx.com
tel 05x4xx4x3xxikiside açık ister kamerada ister cepten hiç fark etmez kamerada olursa daha iyi olur seni 31 çekerken görmek istiyorum amcığımı parmaklayarak
gözlerimin önünde kudurmanı izlemeyi çok isterimm hayali bile aşırı heyecan verici argo küfürden çok hoşlanırım gayet açık küfürlü mesaj yazabilirsin bana
sikiş hastası biriyimdir doyumsuzum sex benim vazgeçilmezimdir deliler gibi sikişmek istermisin benimle şuan bebeğimmmm çok sulandı amcığım ya off amaaa
ne yalarsın sen şimdi amcığımı ama yaaa ayaklarımıda yalamanı isterim aşkım göğüslerimi sıkarak arkadan domaltıp sikerken kalçalarımada vurr ara beni bu
geceyi senle gelemesen dahi telefonda yada msn de sex yaparak geçirmek istiyorum zaten boşum sabahlarız artık bıramasın beni zaten İstanbulda tash gibi
hatunum odun gibi belim var daha ne olsun ara ve gör diyorum kamerada bekliyorum
bole azan hatunlar var amq millet kudurmuş :d -
Ransack bunu yazdı:
Türk kızlarının burnu 10 mt yukarıda havadeyken türk gençlerimizin elleriyle nikahlanması daha doğrudur hocam
@aliyk
-----------------------------tüm Türk kızları dediğin gibi olsa hala ewlilikler olurmuydu? elinle olan mutlu beraberliğinden wazgeçemiosan tabi ona dicek bişi yok :|
-
irwa bunu yazdı:
Ransack bunu yazdı:
@aliyk
-----------------------------tüm Türk kızları dediğin gibi olsa hala ewlilikler olurmuydu? elinle olan mutlu beraberliğinden wazgeçemiosan tabi ona dicek bişi yok :|
-----------------------------sen türk kızlarını bilmezsin eleman ya çok yakuşuklu yada parası olması lazım yoksa 10 mt yukarıya ulaşması zor
-
ücretli uğraşma hocam bi arkadaş için camfrog olayını araştırmıştım,bi iki program ile gayet güzel kullanılıyordu araştır bulursun gece 11 den sonra yabancı kanallarda millet çoşuyor :D
-
Cia bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
Ransack bunu yazdı:
@aliyk
-----------------------------sen türk kızlarını bilmezsin eleman ya çok yakuşuklu yada parası olması lazım yoksa 10 mt yukarıya ulaşması zor
-----------------------------bende bi dişiyim we emin ol sizden daha ii bilirim sonuçta benim cinsim