Arkadaşlık Sitesi (Öneri)
-
birde arkadas.com bi bak derim istersen :S
-
netlog.com die bise var dene garip bise video fln da var.
-
www.xuqa.com Poker sitesi kendi grubunu kurup poker oynar yada grup ana sitesinde kendi grup forumları olusurabilirsin.
Lvl 6 bir insan varsa benim:) -
yunusemre bunu yazdı:
-----------------------------ricin bunu yazdı:
-----------------------------
rate.ee bu da guzel estonyalı bir arkadaslık sitesi bende tbt gördum bırı vermıştı oks..
-----------------------------tam onu yazcaktım :D ama işte adamlar TÜRKLERDEN bezmiş
ama ne kızlar varya o biçimler valla bide ing bilseler bilen yokki konuşalım
-----------------------------hocam nasıl ama a.q koyduk piyasanın bize takılmak isteyen olursa arkadaşlık sitesine felan da gerek yok ekleyin a.q benı alayım ortama sızı:d
kefensız_50@hotmail.com tahı'lisede var estonyalısıda bir tek irlandalısı eksik onu da ben oraya gidince yapcam hatta kampanya başlatcam her murıte bir irlandalı diye :d oke....
-
ntxsoft bunu yazdı:
-----------------------------Selamlar
Eski arkadaşlarımla grup kurup, mesaj, resim, video gibi paylaşımlarım olabileceği güzel bir arkadaşlık sitesi arıyorum. Ama türkçe desteği olmalı. Mesela hi5 gibi bir oluşum ama daha çok grup kurmaya yönelik olursa ii olur. Kapalı olucak sadece üyeler girebilecek.
http://tr.netlog.com/ -
ricin hotmailini kabul etmiyoo...geçersizz diyoo
-
okan_mavii bunu yazdı:
ricin hotmailini kabul etmiyoo...geçersizz diyoo
kefensız_50@hotmail.com
kefensiz_50@hotmail.com bunu yap kabul eder :) Türkçe karekter meselesi. -
ricin bunu yazdı:
-----------------------------........ k onu da ben oraya gidince yapcam hatta kampanya başlatcam her murıte bir irlandalı diye :d oke....
-----------------------------o benim hayalimdi :( ama geç doğduk sen önce gitcen güzelleri kapacan bana kötüler kalcak ... çık dışarı çık ...