Arkadaşlik Sitesini Açiyorum 2 Gune Son Yorumlarınızı Beklıyorum
-
Pidz bunu yazdı
Abi şu arkadaşlıktan kastınız kredi alıp özel odaya geçilip kadınların show yaptığı sitelerden mi bahsediyoruz?
yok hayır işim olmaz o sitelerle normal arkadaslık sıtesı pm atıyorum ozelden adresi.
-
yav müdür o kadar bekledik hala yok ortalıkta site. :(
samimi üye olmustum ne guzel adam gibi. kapattın gitti site.
-
zalimadam bunu yazdı
yav müdür o kadar bekledik hala yok ortalıkta site. :(
samimi üye olmustum ne guzel adam gibi. kapattın gitti site.
yok reyis kapatmadım .. bı kac kısmını begenmedım Arama ve Davet et kısmını bıtırdıkden sonra Sıteyı sıfırlayip acacagım birde Sifremı unuttum kısımlarında hostdan kaynaklı sorunlar cıkdı onları halledemedık onları cozup acacagım en kısa zamanda ınsallah.. yenı adres www mujk net olucak :) sonsuz vip uyelıgın var.
-
Ben artık bu tür sitelerin tutacağına pek inanmıyorum nedense .
-
ElizaBeTH bunu yazdı
Ben artık bu tür sitelerin tutacağına pek inanmıyorum nedense .
şansımızı deneyecegız :)
-
-
hoca demo kullanıcı adı çalışmıyor :D
-
AnilCarkci bunu yazdı
hoca demo kullanıcı adı çalışmıyor :D
Mail de giriş yapılıyor hocam duzelttım sımdı tekrar deneyebılırsın :)
-
up
-
http://mujk.net/index.php?islem=hediyegonder&user=kullanıcıadı
Bold olan kısmı değiştirdiğinde yani rasgele birşeyler yazdığında hata vermiyor ve hediye göndermek istediğin kişi bölümünde urlde ki adı yazıyor yani olmayan kullanıcı adını ancak hediye göndermek istediğinde hata veriyor ve uyarıda "notu boş mu bıraktınız " diyor oysa ki hediye gönderilirken boş bırakabilirsiniz diyor, hem hata mesajında hemde diğerinde böyle bir tutarsızlık var.VİP uye olanlara vip uye olun reklamı gösterilmese daha mantıklı.
Profil fotosu yüklerken boş olarak yüklemeye basaldığında yukle.php e gidip kalıyor tasarım şablonun içinde görünsün hiç olmazsa ve alanın boş olup olmadığı kontrol edilsin.
Admin Panel url i değiştirirsen iyi olur.
LuCiFeR tarafından 18/Haz/14 12:21 tarihinde düzenlenmiştir