Arkdaşlar Acil Yardım Adsl Kota Kakkında???
-
mrb arkadaşlar benim kotam 4 gb yani sınırlı tarifeden diğer ay 5,171 gb geldi yni 4gb tı geçdi ve 73 milyon para geldi bi yanlışlık olmuş değilmi benim bildiğime göre geçem her 100 mg için 1 ytl geliyor öyle değilmi arkdaşlar görüşlerinizi bekliyorum??
-
telekom bu ;) normaldir kardeş... ske ske ödetiyor şerefsizler :S
-
bak bende 4 gb kullanıyorum önce senin gibi düşündüm sonra araştırdım
kota 45 günlük fatura isee 1 aylıkmış --??adls yi yeni aldıysan ilk faturanın böle gelmesi normal üyelil işlemi falan varya o yüzden ek para alıyolar
-
1 yıllık aboneyim arkdaşım ya böyle fazla gelmemesi lazımdı ama
-
kardeş 10mb başına ben 1ytl olarak biliyorum.fakat buradan öğrenmeyle olmaz bir türk telekom bayisine git en yakın.araştır.hakkını ara sonuna kadar.burası türkiye.insanlık hali bir yanlışlık olabilir
-
ilk abonelikte fatura 45 gün sonra gelio o yüzden biraz fazla. sonraki aylarda düzelmi$ olur. bide gt ttnet den midir postanedenmidir nedir son ödeme tarihinden sonra gelio faturalar :| Ben en sonunda otomatik ödemeye amktırdım.
-
Yine ödemedim amq mun adsl ini yine kapandı. Sizde kapattırın kablo nete geçin amq telekomun.
-
ehh amk bnimde 5 gb oldu bnde mi o kadr para bayılcam şimdi
skim böle telekomu yaa
-
Excalibur001 bunu yazdı:
-----------------------------
ilk abonelikte fatura 45 gün sonra gelio o yüzden biraz fazla. sonraki aylarda düzelmi$ olur. bide gt ttnet den midir postanedenmidir nedir son ödeme tarihinden sonra gelio faturalar :| Ben en sonunda otomatik ödemeye amktırdım.
-----------------------------
Benim teyzemin oğluda otomatik ödemeye almıştı ama banka otomatik ödememiş. İnterneti kesilmişti. heheh Sonradan tuzlu tuzlu ödedi parayı. -
kotasız 90 küsür ytl bana ayda geliyo 4 gb kotalıya 130 ytl (: .. kotasıza geçicem ben bidaki aya
-
bu telekomun taaaaa a.q.kotayı doldurmuyoz 38 ytl geliyo fatura amk.29 ytl diolar daha bağlattıığımdan beri hiç 29 gelmedi.
Toplam Hit: 2276 Toplam Mesaj: 17