Arkdaşlar Şaka Maksatlı Bayıltma
-
okyanus bunu yazdı:
-----------------------------
Yok arkadaşım bişey olmaz botu bağlıyacağız biyere kaçmaz yani
-----------------------------Hoca işler ters gider bot ters dönerse o arkadaşı kimse kurtaramaz.Sizde vijdan azabından kurtulamazsınız. Sulu şaka yapalım derken işin *okunu çıkarmayın derim :|
-
en guzeli bolca alkol ve biraz esrar:)
-
kardeşim arkadaşına zarar vermek istemiyosan git bi aktar a atom istiyom de macun kıvamında bişiy onu bi şekilde hamburgerde tyost la arkadaşının vücuduna girmesini sağla :D bak neler oluyo kimyasal değildir tamamen doğal :D
-
verin eroini verinnn
-
suya düşüp boğulacak sonuç bok yoluna gitti niyazi.
-
budaklı meşe odunu kullan
-
vurun odunu kafasına bak bidaha uyanıyo mu :|
-
bu tarz şakalar genellikle faciayla sonlanıyor, arkadaşının mail adresi neydi? bişi konuşacam da kendisiyle :)
-
Şakacıktan öldür şakacıktan göm sen en iyisi :D
Hocam bunlar nasıl şaka ya çocuk baygın ırmağa düşse götlere gelicek ,götlerle yüz yüze gelicek :D
-
Arkadaşlar ilgilendiğiniz için sağol Amasyada eter alacak yer bulamadım valla nebiçim iş anlamadım gitti eczaneye gittim yok medikalcilere gittim yok devlet hastanesine gittim yine yok meikalcı eteri Tekelden bulursun ancak dedi bide tekele gideyim bakayım olmazsa ilaçla uyutmayı deneriz bazı arkadaşların dediği doğru ıramkata boğulma şansı var bizde evinden uzak bi dağın başında uyuturuz arkadaşı dağdada kurtların yiyecek hali yok neyse bakalım bakalım Tekelci verecekmi eteri yaw koca Amasyadada hiç bişey yok yaw ne biçim bi şehir anlamadım
Toplam Hit: 14518 Toplam Mesaj: 22