Arkeoloji Okumak
-
kardeşim okuma şevkini kırmak istemem ama devletimiz arkeologları pek önemsemiyor ve okulu bitirince yapacağın pek fazla iş yok.bir arkadaşım bu sene bitirdi pamukkale üniversitesinde ama polisliğe başvuruyor.çok fazla bi gelecek sağlayacak bir meslek değil.iyi düşün derim...
-
kuzenim arkeoloji 2.sınıfta. en kısa zamanda bırakıp tekrar össye girmeyi planlıyor ;)
-
Bizim peder uğraşıyodu eskiden edfine işiyle hem ona özendim hemde bana uygun birazcık ama neyse siz öyle diyoanız öyledir başkalarının tecrübesine bakmamak en büyük aptallıktır.adamlar bırakıyosa okulu demekki hakklılar en iyisi meslek lisesi.
-
Müzelerde çalışabilirsin ama hangi bi mezunu alacak müzeler de. Bi tanıdığımın akrabası vardı, arkeoloji okumuş şimdi bi firmada satış müdürüymüş 2-3 bin lira maaşla :) Yani kendi mesleğini yapma şansın çok az biraz daha çalış çok güzel bölümlere de girebilirsin...
-
arkeoloji okuyorum ve uzattım :) benden sana bi abi tavsiyesi aman ha aman sakın arkeoloji okuma :D birincisi bilim adamısın diye kastırıyorlar geçemiyorsun ... ikincisi de mezun olunca gidip akp nin polisi oluyorsun :D yani bi halt olmuyorsun... illa da arkeoloji okuyacam dersen düz liseden EA seçeceksin :) sınavda EA2 den sorumlusun... ha konu baya bi geçmiş ama umud ediyorum hala öss ye hazırlanıyorsundur ve aklından arkeoloji çıkmıştır...
Baturay_Turkmen tarafından 02/Oca/13 20:43 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 4171 Toplam Mesaj: 16