Arkın Fescioğlu - Experimental Symphony No 1

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    arkinfes bunu yazdı

yok usta ilk başlarda zor oluyo ciddden  sefer çalığ geçiyolar yazman lazım sınavlarda :d zaten ilk giriş sınavında  2 sesli 16 ölçü yazıyosun :D

16 ölçü :/ iyi güzelmiş oldu ozaman hadii ben kaçtım :D Zor olduğunu biliyordumda bu nedir :/

Almanya Fatihi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

ya her okulda olmaz 9 sesli benim hocam benim üstüme gelio 9 sesli yazdırıyo normal sınavlarda 4 sesli 16 olcu yazıyorsun kompozisyon bölümü sadece ama :D diğer bolumler 2 sesli yazarlar hep 

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

şu bahar coşkusu mu yaz coşkusu mu bir eserin daha vardı onu da paylaşsana hacı :F  facebook da baktım baktım bulamadım 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

varsa başka link at hocam :)

Almanya Fatihi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

nisan kokusu : https://soundcloud.com/arkin-fescio-lu/ark-n-fescio-lu-nisan-kokusu    piyano için yazmıştım ilk yazdıklarımdan ilki :D

Munzu : https://soundcloud.com/arkin-fescio-lu/ark-n-fescio-lu-munzur   buda ikinci ilk yazdığım piyano eseri yeni yükledim :D

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

Munzur belli ediyor kendini :) çok akıcı olmuş..

Almanya Fatihi
Toplam Hit: 1393 Toplam Mesaj: 17