Arockçı Teoman
-
Teoman ve kendisine esin kaynağı olan şarkılar, bir Türkiye gerçeği, Arena ekibinin bile aklına gelmeyecek skandal..
http://www.youtube.com/watch?v=FylcPljmlGk -
çok saol arkadaşım güzel bi haber doorusu. ;) uğur dündar da ele geçiremezdi haklısın.
-
walla pek sevmem zaten ben ama bu kader oldugnu bilmiordum..Walla calmıs ibina...
-
Müzik müziğe benzer.. tüm bu arak yapmayanlar götünden mi uyduruyo melodileri ? kaç tane nota var müzik dünyasında ? bu notalarla sonsuz bi döngü yapabilir miyiz? .. saçmalık..
-
pesimistzombie; hayatında hiç bi müzik aletine dokunmadığın belli...
-
dokunsam ne olur dokunmasam ne olur .. sadece bu adam mı araklıyo ? herkes kendi müziğini yapıyo dimi ? hepsi kendi notalarını yazıyor.. herkes iyi bi teoman kötü dimi :)
-
Şarkılar kısmen benziyor ama bu Teomanın birşey üretmediği anlamına gelmez..10 sarkı bile gösterseniz böyle demek diğer ürettiği 40 şarkıya haksızlık olur..Orada da dediği gibi esinlenmiş olabilir :) Ama bu onu dinlemeyeceğim anlamına gelmez..Şebnem Ferah-1 Teoman-2 Benim için..3 üde başka zaman :P
-
uha ya kashmirden bile çalmış a.k ipnesi.
-
papatyanın çalıntı olduğunu bilmeyen var mıydı? :)
-
Removed...
-
bi düzgün sesli o kalmıştı oda gıttı desenıze adamın sesı şarkıları super ama kendi igrenç takıp edenler bılır o ne ya bira şişeleriyle gezıyo kendı kendını mahvoluşunu gozleyen zavallı bırı oyle gezdıgıne gore
Toplam Hit: 5568 Toplam Mesaj: 34