folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayar Güvenliği - Backdoorlar
linefolder Arp Zehirlenmesi Sonra İstedimiz Steye Yönlenmesi Masaların

Arp Zehirlenmesi Sonra İstedimiz Steye Yönlenmesi Masaların

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    arp zehirlenmesi yaptım ağ da snnif yapa biliyorum yapabildime göre olay şöle işliyo ben switch oluyorum masa www.google.com girceği zaman benim arcılığımla gircek ben ona google yerine yönlendirmek istedim safayı göndermek istiyorum ?

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    Konuyla alakalı değil ama söylemeden geçemiyeceğim. Şu türkçeni biraz daha düzgün kullanmaya çalışsan diyorum? Amacım tartışma yaratmak değil, sadece biraz daha dikkat lütfen.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    bende başlığı anlamadım acaba ne demek istiyo diye girdim konuya :/

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek
    Bu nasıl başlık hocam kırgız türkçesi falan mı?

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

arpspoofer ile ip taratıyosun. internete senden cıkıcak olanları secip saldırıyı başlatıyosun.

bi program daha vardı aklıma gelmedi tam :S ordan bi text yazıyodun. hicbir siteye giremiyodu diğerleri. girmeye calısınca o texti görüyolardı.

"no signal,yes ipana","no signal,yes patates" gibi textler yazıp okulda hocalarla makara geçiyoduk :D

hey gidi günler be :D 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    aga bu nedir ?

Amphetamine Logic.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    masaları steye yönlendiriyomuş. masalar iyi lan dursun öyle. 

Zimbabwe
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    Demek istediM ben arp zehirlemesi ile agda switch oluyorum agdakiler nete benim aracılımla giriyolar ben köprü görevi yapıyorum internet le şimdi diyorumki bunlar google ye girmek için köprüyü kullanmak zorunda kalcak lar yani benden google yi isticekler bende onlara nasıl istedim siteyi gönderirim diyoM ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

elr bunu yazdı:
    -----------------------------
    Demek istediM ben arp zehirlemesi ile agda switch oluyorum agdakiler nete benim aracılımla giriyolar ben köprü görevi yapıyorum internet le şimdi diyorumki bunlar google ye girmek için köprüyü kullanmak zorunda kalcak lar yani benden google yi isticekler bende onlara nasıl istedim siteyi gönderirim diyoM ?
    -----------------------------

linux kullaniyosundur umarim cunku winzort isletim sistemi hakkinda birsey diyemem."fragrouter -B1"  komutunu verirsin sana gelen paketler yonlendirmen icin.

"arpspoof -t  <senin_ip> <victimin_ip>"  yapip  arp tablosundaki mac adreslerini degistirirsin galiba saldircagin adamin alt ag gecidinin adresleri degisiyor.

sonra "dnsspoff"  komutu ile kendi uzerinde bir dinamik dns server acarsin  dns sorgularini yakalayip yanitlayabilmek icin , bunu yaparak tum sitelerin ip adresi

kendi adresimiz olarak verilcek :)  simdi yapman gereken kardesim bir sertifika olusturmak hani bu sitelerde guvenlik sertifikilarindan.yine linuxte

"webmitm -d "  komutu ile yaparsan sertifika olusturursun bu ise  https sertifikasi oluyor yani kardesim.bu , websitelerine yapilan sertifika isteklerini cevaplicak

ki sen mesela bir mail girisini yakalayabilesin diye.Ayrıca bu sertifika anahtarını webmitm.crt adli dosyada saklicak.kurbanin tum yapicagi sifreli iletisim

senin olusturdugun webmitm serveri sertifikasi uzerinden gecicek.Yanliz bu verdigim komutlar linuxta foreground process olarak calistigindan hepsini

ayri ayri shell sessionlarinda calistirip canli tut.Sonrasinda geriye Agdaki paketleri kayit ve analiz etmeye yariyan bir program buluyorsun ,

ve kendi uzerine gelen paketleri kaydediyorsun  kedi uzerine gelen derken  <eth0>  arayuzu ile bagliysan mesela ondan gelen paketleri topla.linuxta yine

wireshark ethereal olcaktı bunun icin guzel.Artik bundan sonra kurban dieylim yahoo yada gmail  icin mailine girmeye caliscaginda , ona sertifika ekrani belirlicek

eger kabul ederse farkina varmayip butun sifreli iletisim sana gelicek direkman :) Sonra isin bitince paketleri toplamayi durdur ve kaydet.Sonra geriye tek kalan

senin linux bilgilerin."Ssldump" programi ile  en son toplayip kaydettigin paketleri  webmitm.crt anahtari

ile cozucez."ssldump -r <kaydettigin_dosya_ismi> -k webmitm.crt -d"  komutuylada cozuceksin. pardon bu bir cikti vericek fakat linuxtaki stream yonlendirme ile 

soyle yap    "ssldump -r <kaydettigin_dosya_ismi> -k webmitm.crt -d  >  herhangi_bir_isim"    bu komutun cozdugu herseyi  herhangi_bir_isim

dosyasinin icine koyuyor , onuda istersen bir gedit pico nano mcedit  yada vii  ile acip tek tek bak yada  

"cat herhangi_bir_isim | grep keyword"    yapip    burdaki keyword ise kardesim yakalacigin sey. oraya Password yazarsin Email yazarsin :) BankAccount yazarsin

orasi senin bilecegin is neyse cok uzattim iyi aksamlar.yalniz olmadi filan deme o herhangi_bir_isim in icinde olan seyler url olucaktir cunku sertifika uzerinde

sayfa get ile yolladigindan verileri  linkin uzerinde sifre veya kullanici adlarini gorebilirsin. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek
    spark gene döktürmüşsün kardeşim :)

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    SpArK cokk teşekürler bilgiler için döktürmüşüsün ama ben bunu windows da yapmak istiyorum bilgileri kaydediyorum ilerde lazım olu r

Toplam Hit: 5406 Toplam Mesaj: 12