Arslan Bulut - Açılımın Şifreleri (Köşe Yazıları)
-

http://hotfile.com/dl/63343996/026f451/Arslan_Bulut_-_Acilimin_Sifreleri.rar.html
-
Para verip vermemek arasında gelip gidiyordum.İyi oldu ekitabı.Teşekkürler
-
Sencer bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Bu aslında köşe yazılarından oluşuyor, o 600 küsür sayfalık olanı değil ama bir nevi o kitabın özeti sayılır.. Belirtmeyi unutmuşum, ekleyeyim bari.
-
Fatih bunu yazdı:
Sencer bunu yazdı:
-----------------------------Bu aslında köşe yazılarından oluşuyor, o 600 küsür sayfalık olanı değil. Belirtmeyi unutmuşum, ekleyeyim bari.
Yapma hocam ya,sevinmiştim ben de :| Neyse sağlık olsun. -
Bu arada lütfen hiçkimse bu başlıkta da polemik başlatıp sildirmesin başlığı.
-
hacı polemik için fln değil de sırf merak ettiğimden soruyorum.eğer Türkleri tarihten silmek istiyorlarsa neden Türkiye'ye atom bombası ya da başka kitle imha silahı fln atmıyorlar ?
-
acikistihbarat bunu yazdı:
hacı polemik için fln değil de sırf merak ettiğimden soruyorum.eğer Türkleri tarihten silmek istiyorlarsa neden Türkiye'ye atom bombası ya da başka kitle imha silahı fln atmıyorlar ?
-----------------------------türk yatmış bir aslandır.uyanmasında korkuyorlar :))
-
omerelili bunu yazdı:
-----------------------------acikistihbarat bunu yazdı:
-----------------------------türk yatmış bir aslandır.uyanmasında korkuyorlar :))
-----------------------------sorduğum sorunun cevabını vermek istersen bekliyorum :)
-
omerelili bunu yazdı:
-----------------------------sorduğum sorunun cevabını vermek istersen bekliyorum :)
-----------------------------inşallah cevap veren biri çıkar
-
-----------------------------zaten 2 tane atom bombası yiyen japonlarda yok oldular :D ayrıca tarihten silmek ile toplu katletmek arasında fark var di mi
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------zaten 2 tane atom bombası yiyen japonlarda yok oldular :D ayrıca tarihten silmek ile toplu katletmek arasında fark var di mi
-----------------------------o 2 atom bombasını yedikten sonra amerikayı beslemeye daha bir hırslı devam ettiler haberin var mı ? üstüne de tüm kazançlarını amerikan bankalarına yatırıp dünyadaki tüm para akışını amerikanın kontrol etmesini sağladılar ? halen de tüm paralar amerikanın elinde :D
bir de amerikalılar dedi ki "yav biz japonyada süper sistem kurduk ha bire paralar bize akıyor,bunu bir de çinde deneyelim" dediler ve çine yatırım yaptılar.aynı şeyi çinde yapıyorlar.paralar hep amerikaya akıyor :D
ayrıca o 2 atom bombasını yemelerinin sebebi amerikaya karşı çıkmış olmaları değildi.amerikanın dünyayı "bak atom bombam var seni yokedebilirim" diye korkutmak istemesiydi.yoksaki küçük bi japonya amerika için tehdit bile değildi.
ayrıca Türkiye'deki hiçbir sineğin kanadına bile zarar vermeden tüm Türkleri yokedebilecek teknoloji ve silaha sahip olan güçler niye Türkleri yoketmek için Türk Silahlı Kuvvetleri ile işbirliği yapıyor ? Türk subayları enayi mi ?
ha bir de aynı şeyi avrupa birliği için söylüyorlardı.avrupa birliği Türkiye'yi yoketmek için kuruldu vs diyorlardı.
eski genelkurmay başkanı yaşar büyükanıt bakın ab hakkında ne diyor
"Bu konuda bir hususu daha vurgulamam gerekiyor. Avrupa Birliği
konusunda, TSK, haksız bir saldırının hedefi durumuna gelmiştir. Ülke içi ve
ülke dışı çevrelerde, hiçbir haklı nedene dayanmadan, TSK’nin Avrupa
Birliğine karşı olduğu konusunda yaygın kanaatler oluşturulmuştur. Açıkça
ifade ediyorum, bu tür iddialar doğru değildir.
Değerli Dinleyiciler,
Bu konudaki Silâhlı Kuvvetlerin görüşlerini büyük harflerle tekrar ifade
ediyorum: TSK, Avrupa Birliği karşıtı olamaz. Çünkü Avrupa Birliği, Mustafa
Kemal ATATÜRK’ün Türk toplumuna gösterdiği çağdaşlaşma hedefinin,
jeopolitik ve jeostratejik açıdan zorunluluğudur.
Bu zorunluluk, aynı zamanda; Türkiye’nin sosyal, politik, ekonomik ve
güvenlik hedefleri ile de tam olarak örtüşmektedir."