Artes Wireless Anten Nasil Bu Kadar Ucuz ?
-
iptal ettirmek icin mesaj atım.
Suanlık anten arıyorum hala en fazla kac db lik anten alınmalı
bende alfa 036h var
-
adam yollamıs 30 lıra verdim ama bari 5 db kadar dusuk cıkmasa diye umut etmekteyim :D
-
anten 5 db lik alfadan bile kotu bidaha git den bise almam biraz mallık oldu
-
Şikayet et.
-
SpoofU bunu yazdı:
-----------------------------
Şikayet et.
-----------------------------nasıl adam sattıktan sonra urunu kapamıs bir yol varsa soylermisin
-
Mx0TBT bunu yazdı:
-----------------------------SpoofU bunu yazdı:
Şikayet et.
-----------------------------nasıl adam sattıktan sonra urunu kapamıs bir yol varsa soylermisin
-----------------------------hoca destek ekibine msj at artı kullanıcı işlemlerinden iade başlat
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------Mx0TBT bunu yazdı:
Şikayet et.
-----------------------------hoca destek ekibine msj at artı kullanıcı işlemlerinden iade başlat
-----------------------------Ben geri donus icin bir yer bulamadımki ssadece puanda olumsuz yapabiliyorum.nasıl yapıcamı bir anlata bilirmisiiniz
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------Mx0TBT bunu yazdı:
Şikayet et.
-----------------------------odemeye onay verdim bazı sebeplerden
-
elimde alfa 036h var ve tplink 422g var denemelerimde tp link e anteni takıp takmamam bir seyi degistirmiyor
alfaya taktımda ise 5 db lik antenden daha kotu
satıcıya soyledimde ise bana verdigi cevap bu
Merhaba
Değerli müşterim.
Bunun için firmaların profillerini harcamaya gerek yoktur. Yani telafi süreci olmasaydı profilimi harcayacaktınız.
Oysaki ben her halikarda o ürünün 18dbi olduğunu ispatlarım
Sizin bu davranışınız sizin hakkınızı korumaz veya size sorunun nereden kaynaklanabileceğini söylemez
Değerli Müşterim
Cep telefonu bataryası almadan evvel nasıl ki amperine uyumluluk bilgisine baktığımız gibi anten almadan evvelde dikkat etmemiz gereken kurallar vardır
Bunlar kullandığımız ürünün 18dbi omni antene uyumlu olup olmadığı
Çevremizdeki internet ve interneti engelleyen ffaktörlerin olup olmadığı hususudur.
Bunlara dikkat ederek ürün almalıyız.
Örnek olarak 5dbi anten ortalama 200 metreyi tarar.
Sizin 500 metrede ötede bir sinyal bildiğiniz vardır ama o arada sinyal engelleyici karıştırıcı kesici madde veya cihaz vardır. 54dbi koysanız bile onu alamassınız.
Yine ötnek olarak tplink edimax tenda vs bazı markaların ürünleri wireless n modunda 6dbi den yüksek antenleri görse bile aynı kalitede sinyal getirir.
Bu durum cihazınızın kullanma klavuzunda veya varsa sitesinde destek bölümünde yazar.
Bazı wireless n ürünlerinde yüksek dbi anten çalışmaaz. Bazı wireless b g ürünlerinde de yüksek giriş cihazlarda desteklemez.sımdı ben urunun parasına onay vermistim (tatile gittim urunu kontrol edemedim sansızlık )
Suanlık bir sey yapabilirmiyim yoksa o para coktan gittimi ?
-
Mx0TBT bunu yazdı:
-----------------------------elimde alfa 036h var ve tplink 422g var denemelerimde tp link e anteni takıp takmamam bir seyi degistirmiyor
alfaya taktımda ise 5 db lik antenden daha kotu
satıcıya soyledimde ise bana verdigi cevap bu
Merhaba
Değerli müşterim.
Bunun için firmaların profillerini harcamaya gerek yoktur. Yani telafi süreci olmasaydı profilimi harcayacaktınız.
Oysaki ben her halikarda o ürünün 18dbi olduğunu ispatlarım
Sizin bu davranışınız sizin hakkınızı korumaz veya size sorunun nereden kaynaklanabileceğini söylemez
Değerli Müşterim
Cep telefonu bataryası almadan evvel nasıl ki amperine uyumluluk bilgisine baktığımız gibi anten almadan evvelde dikkat etmemiz gereken kurallar vardır
Bunlar kullandığımız ürünün 18dbi omni antene uyumlu olup olmadığı
Çevremizdeki internet ve interneti engelleyen ffaktörlerin olup olmadığı hususudur.
Bunlara dikkat ederek ürün almalıyız.
Örnek olarak 5dbi anten ortalama 200 metreyi tarar.
Sizin 500 metrede ötede bir sinyal bildiğiniz vardır ama o arada sinyal engelleyici karıştırıcı kesici madde veya cihaz vardır. 54dbi koysanız bile onu alamassınız.
Yine ötnek olarak tplink edimax tenda vs bazı markaların ürünleri wireless n modunda 6dbi den yüksek antenleri görse bile aynı kalitede sinyal getirir.
Bu durum cihazınızın kullanma klavuzunda veya varsa sitesinde destek bölümünde yazar.
Bazı wireless n ürünlerinde yüksek dbi anten çalışmaaz. Bazı wireless b g ürünlerinde de yüksek giriş cihazlarda desteklemez.sımdı ben urunun parasına onay vermistim (tatile gittim urunu kontrol edemedim sansızlık )
Suanlık bir sey yapabilirmiyim yoksa o para coktan gittimi ?
-----------------------------hocam adam açıklamış modemde yeterli çıkış yoksa, arada engeller varsa vs. sen görsende nası çekicen neti :/ rene de açıklamıştı bi konuda