ARTIK 10. DÖNEM HOLYONE BENİM, BİLESİNİZ
-
Gece sabahladı :) özel mesajla sistemden mail gelmedi diye.. Şifrelerini yolladı bide :P :D neyse iyi niyetli insanlarız...
Yaptığımız hayat dersi...
-
hayırlı olsuuunnn
-
-
İnsafsızsınız olm siz yazıkdeğilmi haaa.
Adamın gençlik hayelleri ile oynadınız...Şimdi ya bunalıma girerse ya intahar ederse....
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D.....
Yahu hangi zihniyet böle bişeye inanır hiç gülesim yoktu beni güldürdünüz Allahta sizi güldürsün....
-
bu en saglamlarindan di falla :)
-
ana bu ezik kufur de bilio...
olm de get babana benzemez burdaki adamlar...
neti sokmekle kalmaz gotune de monte ederler...
-
Adamın yazdına bak saf kek kardeşim yaşınada yakışmıyo ha ülen 5 yaşında ki cocuğa yapsan yemez kek adamı uyandırmaya çalışıyoz salak hala kendini şeyh falan ayakları yapıyo ama haklı adam havaya girdi. Holy_One bunu yazdı:
Evet Dediğim Gibi 10.Dönem HolyOne benim Tüm TBT ye Hayırlı Olsun.
Kendini Bilmezlerin Laflarına Kanacak Kadar Saf Değilsinizdir Eğer Safsanız Bunun Farkındasınızdır Zaten , sanırım TBT Ye Zeki insanlar gerek Biliyorsunuz.Bu Hep Böyle Geldi Böyle Devam Edicektir.!! -
A.q memlekette markette bulunan keklerden çok kek bulunuyor.Aha bu da 3.sü.Oğlum bak benim adımda Alp senin gibi bir salakla aynı ismi paylaştığım için ben utandım.Sittir git ismini değiştir Şaban falan yap yakışır..
-
yuklenmeyın la cocuga. Sakayı ben tertıpledım. Ona ben gaz verdım gel yaparsın edersın deyyu.
Ama hepsı bır saka ole yok mallık falan ne varmıs olabılır hem gece 23 muydu neydı...Insanın bı esref saatı var bı de esekek saatı var olabılır alpın kek saatıne gelmıs ben sırf gırgır olsun deyyu yaptım.
Alp sahsen bana yapılmus olsa ben guler gecerım kardesım...
-
abi bu kim ben anlamadım yaa site krallık yöntemiylşe mi yönetiliyor babadan oğulamı geçti şimdi